kochaMatori 1108 Napisano Avgust 15, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem nov avatar: :D foto godine :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam se vozio sa Vama...O predelima necu jer smo vec apsolvirali koliko je to lep kraj. Ali najinteresantnija stvar je susret sa Vladisom Petrovicem iz Strmostena koji vec mnogo godina ide u Gucu na sabor peske. Moj kum ima snimak-intervju gde Vladisa nabraja sva sela kroz koja prolazi i jos mnogo toga, naravno, ne vraca se istim putem... dovoljno je reći: Vladiša Petrović iz Strmostena, kraljina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Sjajna ekipa, sjajni predeli, sjajni motori... Moji idoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem,a da se ne ponavljam? Proveli smo se sjajno,druzenje i zajednicke voznje su bile ekstra! Steta sto je brzo proslo Evo jos nekih slika,da i ja dam moj mali doprinos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 18, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovo shvatio kao poziv da konacno dodjem po taj DVD sa hiljadarkom fotosa . hvala Zuza, hvala Joska. eto mene sa sve litar Racine rakije cim zavrsim ovaj business trip u bratskoj nam Crnoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bogami zapravo lep i zanimljiv i avanturisticki godisnji odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovo shvatio kao poziv da konacno dodjem po taj DVD sa hiljadarkom fotosa . hvala Zuza, hvala Joska. eto mene sa sve litar Racine rakije cim zavrsim ovaj business trip u bratskoj nam Crnoj Gori. A mi te cekamo sa Racinim sirom,koji bas pase uz Racinu rakiju A ostalo cemo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 19, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da spremam pecurke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan @ Kocha sr. & Joska Ala su lepe ove "crne mambe" svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 20, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Da spremam pecurke? pa zar je ostalo? :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepa tura,lepo izabrana destinacija,svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...