KoleD 423 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve članove kluba i molim za prijem.. Zovem se Darko, iz Beograda, imam pune 42 godine (zvuči ozbiljno kad ovako napišem), početnik sam. Krenuo sam u ovu bajk avanturu posle godina priželjkivanja, al opet nekako iznenada. Proveo sam sad već mesece čitajući forum, mislio da vam se obratim za savete ali nisam hteo da davim početničkim temama a i video sam da su sva pitanja vec ranije drugi postavili pa je samo trebalo čitati. Uglavnom, saznao sam mnogo a istovremeno upoznao stare motoriste, cuo kako razmišljaju, sta savetuju i na šta upozoravaju. Nadam se prilici da upoznam neke lično. U medjuvremenu upisao školu i poceo sa vožnjom. Istovremeno sam istraživao i tražio motor koji bi mi odgovarao. Iako nisam baš bio spreman, izgleda da je on našao mene pa sam se upisao kao vlasnik mašine kakvu sam i zeleo. Kupljen od člana foruma, Srdjana, kojem ovom prilikom zahvaljujem na pomoci i razumevanju. Sad da završim sa ispitom pa onda polako, nadam se bez vecih problema. Znam da će mi trebati pomoć u svemu i svačemu pa ću imati slobodu da pitam kad bude trebalo i unapred zahvaljujem. Pozdravljam još jednom sve a ovo su slike mojeg banditusa. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5816 Napisano Avgust 30, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Bio sam kod Fiće kada si ga kupovao i ja sam "kriv" ili "zaslužan" za stanje elektrike na tvom Banditu Sad polako, zavrsi skolicu pa na neki kurs voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4202 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Bandit je kao iz salona!!!Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bandit je ekstra, a sto je kolega @Arakis rekao za neki kurs, ja skoro saznah od koleginice @Nolankaza okupljanja na NBG gde se vezba, gde cu i ja ici, videh snimke, odlicno su se organizovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Bio sam kod Fiće kada si ga kupovao i ja sam "kriv" ili "zaslužan" za stanje elektrike na tvom Banditu Sad polako, zavrsi skolicu pa na neki kurs voznje. Hvala Arakise! Znam da si bio, skrenuli su mi pažnju na Tebe.. Pažljivo sam čitao tvoje postove, moram da kazem da sam impresioniran Tvojim znanjem, savetima, učešćem, doprinosom i ugledom u zajednici.. Prema stanju Bandita rekao bih baš "zaslužan", hvala.. Gledaću da svratim po neko uputstvo i savet.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Bandit je kao iz salona!!!Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаHvala, MF.. Bandit ima minimalne tragove korišćenja, Srdjan ga cuvao i pazio. Bilo mu teško da se rastavi od njega.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bandit je ekstra, a sto je kolega @Arakis rekao za neki kurs, ja skoro saznah od koleginice @Nolankaza okupljanja na NBG gde se vezba, gde cu i ja ici, videh snimke, odlicno su se organizovali!Kurs vožnje pod obavezno.. Može informacija o lokaciji i vremenu pa ćemo nešto smisliti. Pozdrav, Igore.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, KoleD je napisao: Može informacija o lokaciji i vremenu pa ćemo nešto smisliti. Kad budem saznao, javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se okupljamo petkom od 20h, ali ako hoces daj broj tel. pa da te ubacim u viber grupu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao, kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dragane, bolje nasao! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Avgust 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lep bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMzone 20 Napisano Septembar 2, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GSX600f Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, prelep Bandit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Septembar 2, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Blueser i DMzone, pozdrav! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...