Macke 1 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupio sam pre par dana ninju 250, stvarno sam zadovoljan motorom, ali ima sitnih ulaganja, kao sto je sijalica za kratko svetlo koja ne radi. Hteo bih da postavim komplet led sijalice, ali ne znam koje idu. Koje vi preporucujete da stavim da nisu skupe? Takodje izvadih filter vazduha koji je bio uzasno prljav, izduvao sam ga kopresorom i oprao. Citao sam po komentarima na youtube da se on treba opet podmazati uljem pre postavljanja. Ubacen je KS filter kao ovaj na slici pa ne znam kako bih ga podmazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Sto se sijalica tice skines stare vidis koje su tipa h7 ili h1, trazis takve led. Problem je taj sto led imaju ventilator za hladjenje i na nekim motorima ne mogu da stanu i da se zatvori far, to moras proveriti. Sto se tice filtera imas posebno ulje koje se prska u tankom sloju, kako bi skupilo prasinu,imas na kp da biras. Proizvodjaci tih filtera obixno ne preporucuju izduvavanje kompresorom vec prirodno susenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi dobre sijalice, obicne. Ali neki Osram ili bilo sta kvalitrtno. I papirni filter vazduha. Pomocices i sebi i drugima, veruj mi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan CAo, da li zna neko gde se na kawasaki ninju 250 nalazi filter goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, gledam jednu 250-icu u oglasima i fino deluje. Meni se više sviđa od modernijih ali me interesuje da li može da ovih slika da se vidi da li prednji točak stoji krivo, kao što mi na jednoj od slika deluje (gledano spreda). Dodatno je pitanje, da li prave problem na TP zbog povišenog vizira? Kawasaki Ninja EX250F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Ninja EX250F, 2007. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 19240 km, Zvezdara. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Octobar 19, 2021 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim..ne znam šta reći. Nisam čitao oglas...ali ovo mi deluje kao problem. Prvo, amerikanac je. Ako je i došao u vreme kada je još moglo koješta da se uveze, sada bi to mogao da bude problem. Pitaš za vizir, a samim čitanjem broja na šasiji se vidi za koje je tržište. To automatski znači i da su neke stvari na njemu drugačije. Pada mi na pamet recimo cajger, rasveta, možda i neki propisi u vezi zagađenja. U svakom slučaju, trebalo bi dobro razmisliti, raspitati se, pa onda eventualna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za motore nisam siguran ali znam da su ljudi imali problema sa mehanizacijom uvezenom iz Amerike. Svi sarafi su bili na USA standardima tj. u incima. A kod nas slabo da ima tih alata. Mnogi su se zeznuli ne racunajuci na to. Ako se odlucis za kupovinu ponesi par standardnih kljucica sa sobom pa provjeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, nisam pomislio da bi moglo biti problema pri registraciji samo zato što je za američko tržište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...