nekicc 0 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je predlog da to isto napišeš uvozniku (mislim da se nalazi u okolini Novog Sada). Drugi predlog je da servis radiš sam (ja sam serviser), jer na tom motoru koji je koncepcijski sa početka 80 ih godina, nije ništa previše komplikovano, a kada dodje do ozbiljnog servisa davno će proći njihova garancija od 2 (slovima:dva)meseca ili 2000 km, kako mi se čini. Sramota je da u ovoj državi prodaju bilo kakvo vozilo bez 1 godine garancije. ??? ??? ??? A o liku koji sebe naziva "serviser na 150 km" ne bih se izjašnjavao, jer na tu kilometražu mogao bi da ti promeni i vazduh u gumama, a bogami i da ti izgrebe motor na par mesta da izgleda otrcaniji. pozdrav..... dragan iz bg-a..... procitah ovde da ste i vi serviser pa da vas zamolim na ovaj nacin za uslugu... naime imam sprint princ 125ccm i ne znam sta se tacno desilo ali bilans je sledeci... treba mi levi blok motora, radilica sa klipovima i cilindar za moj motor... te mi je boje da kupim polovnu masinu i prepakujem... pitanje je da li imate polovan ispravan motor ili navedene delove sa polovnjaka... hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...