Jump to content

Moto Zajednica

Ovlašćeni serviser SPRINT skutera

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Moj ti je predlog da to isto napišeš uvozniku (mislim da se nalazi u okolini Novog Sada).

Drugi predlog je da servis radiš sam (ja sam serviser), jer na tom motoru koji je koncepcijski sa početka 80 ih godina, nije ništa previše komplikovano, a kada dodje do ozbiljnog servisa davno će proći njihova garancija od 2 (slovima:dva)meseca ili 2000 km, kako mi se čini. Sramota je da u ovoj državi prodaju bilo kakvo vozilo bez 1 godine garancije. ??? ??? ???

A o liku koji sebe naziva "serviser na 150 km" ne bih se izjašnjavao, jer na tu kilometražu mogao bi da ti promeni i vazduh u gumama, a bogami i da ti izgrebe motor na par mesta da izgleda otrcaniji.

pozdrav..... dragan iz bg-a.....  procitah ovde da ste i vi serviser pa da vas zamolim na ovaj nacin za uslugu...  naime imam sprint princ 125ccm i ne znam sta se tacno desilo ali bilans je sledeci... treba mi levi blok motora, radilica sa klipovima i cilindar za moj motor... te mi je boje da kupim polovnu masinu i prepakujem... pitanje je  da li imate polovan ispravan motor ili navedene delove sa polovnjaka...   hvala unapred..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja