-Viper- 547 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio skoro tmax pa da krenem sa sređivanjem. Prvo slabo je punio akumulator, izgoreli namotaji, kupljen polovni namotaji i nov regler i nov akumulator, na slici se vidi kako sad puni.Pa onda rasklapanje i sređivanje. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje, kupljena sva 3 filtera vazduha i naravno zamenio ulje i filter ulja i naravno odmah zamenio i antifriz, to nisam slikao Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude sve tako lako, posle zamene ulja pojavilo se neko lupanje u mašini, nekoliko majstora je konstatovalo da je moguće da je prolupao, sad treba da utvrdim sta je tačno.Muku mučim bez stola za podizanje motora, zbog mog ranijeg udesa sa motorom, ostala mi je kraća desna noga i imam problema sa kolenima, problem mi je da sednem i ustanem.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno deluje mi prilicno lose ocuvan za to godiste. Nadam se da ga nisi puno platio. Inace opasan motor/skuter, jedini koji se vozi kao pravi motor. Racunam i ja jednog dana da predjem na njega i mnogo su mi lepse te starije generacije. Sve najbolje ti zelim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Biće sređena kako dolikuje jednoj yamahi.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sve za T-max je preskupo, naravno, pricam o original delovima. Motor je lep, I pruza stvarno mnooogo.I, ako se ne varam imas 5 filtera sve ukupno. Nisam 100% siguran, ali mislim da ima toliko. Proveri dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Samo da mi majstor napravi sto za podizanje motora i krećem sa rasklapanjem.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 3, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Konačno našao, samo da se ofarba.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo, nalepnica dodaje 5ks Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 9, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Varijator izgleda ok, ležajevi u dekli su ok, najverovatnije da je prolupala mašina. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23742 Napisano Septembar 9, 2020 Integrisan, 9977 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skini variator napred sa radilice pa uhvati osovinu i probaj je pomerati gore/dole, desno/levo.... Javi ovde ima li lufta.Sent from my moto g(6) play using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 9, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan OkПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 9, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Po zvuku je kaiš, tačno taj zvuk tandrkanja se čuje u toku vožnje, vibrira kaiš u toku rada. Sutra moram kupiti 29 gedoru da odvrnem maticu varijatora. Znači da treba zamena kaiša? Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 9, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Napravicu i alat za blokadu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23742 Napisano Septembar 9, 2020 Integrisan, 9977 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Agregat lepo radi, to sto kais malo samara (ako nije istegnut i star) moze biti i oslabljena opruga na kvacilu, centralna... Ili totalno suprotno, stavljena pretvrda pa jako drzi kais, vraca ga "u vis" pre nego rolnice krenu da silaze u varijatoru. Ako satelis vidi dace ti dobru smernicu. Licno, a po zvuku iz ovih snimaka rekao bih da agregat samo prede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguća misija kupiti gedoru 29, neki čak tvrde da to ne postoji Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan 27 duboki sam kupio, ali 29 nisam nigde našao. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23742 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 9977 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nasledih od oca par kompleta gedora, nisam vidjao 29mm, odoh bas da pogledam imam li .Odvijaj sa 30mm...Sent from my moto g(6) play using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Imam 30 ali nebih da pokvarim maticu sa neodgovarajućim alatom.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23742 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 9977 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E onda moras pazariti ovako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Našao na netu gedoru 29, naručio, čekam da stigne.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za poznavaoce materije, dali povrsina varijatora gde naleze kais treba da bude kao polirana ili ne, kod mene je mat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan OkПослато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam napisao već u drugoj temi, imao sam pad u mestu sa skutera, malo su ogrebane plastike. Ako ne uspem sam da rešim problem oko motora, biće ponuđen ovde na prodaju uz dogovor oko cene. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 15, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Konačno. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...