Matija Savic 0 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam problem sa aprilom sr50 ditech. Ugasio mi se u voznji,sumnjao sam na pumpu i izbacio sam je a stavio nov karburator,svecica baca struju,gorivo mislim dolazi do cilindra ali nece da upali a dobro vergla. Moze pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 20, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробај на курблу, ако тако пали онда немаш компресије довољно. А ако на курблу не осечаш скоро никакав отпор онда нови клип и бушење цилиндра. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matija Savic 0 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Provericu ali mislim da ima kompresiju zato sto mi je predhodni vlasnik rekao da je sve radio na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 20, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ко че коме ако не свом своме.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Avgust 20, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem u mehaniku sr50 ditech nema kurblu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 21, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема ни карбуратор веч инџекшн, али рачунам да је неко прерадио комплет по ПСу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 21, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ти си радио прераду или предходни власник. На коју си пумпу сумњао за гориво или за уље? Дај мало опширније? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matija Savic 0 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam samo pumpu za gorivo,raskacio nesto instalacije sa motora,stavio sam karburator sa vakum slavinicom za gorivo i pokusavam da upali ali ne daje znake. Nova svecica baca varnicu,karburator baca gorivo. Kompjuter je ostao na motoru da bi valjda regulisao dovod ulja i paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 21, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не иде то тако, мењаш и намотаје и магнет и електронику од модела без инџектора. За уље мешаш сам или убациш цео потребни систем: два зегера и бесконачни навој са кајлом на радилици и уљну пумпу(можеш све то од кинеза чак и магнет са намотајима). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matija Savic 0 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Covek mi je pisao koji je preradio na karburator,sve je ostavio kao sto je i bilo,samo je izbacio pumpu,ostavio protokomer i dzek na njemu,klapnu zavrnuo na pola(na protokomeru),stavio karburator i vakum slavinicu i kaze resio problem i vozi ga svakodnevno nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 22, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја не крпим друже, прерада је прерада и тражи то шта сам ти навео. У моје време коштало је скупо јер "кинеских могучности" није било. Данас је сасвим друга прича и греота је ко што често кажем: прати ногу са чарапама.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matija Savic 0 Napisano Avgust 22, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam kvar Ispao je osigurac iz male pesnice klipa i upropastio klip i karike, Cilindar nije ostecen.Ima li klip u specijali i da li mogu da rasbusim cilinder i da kupim klip od 80cc da pojacam malo snagu kad vec radim ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 22, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Прво осигурач на болцни клипа испада због две ствари: 1.није добро постављен, 2. крива клипњача. А око кита имаш 80ке али обавезно мењаш и главу цилиндра јер ступањ компресије се много повечава и оде клипњача. Обавезно провери горњу песницу и ако је добра пожељно је да убациш нову ролницу са новим клипом.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...