Kokan 2 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Treba mi savet. Imam 19 godina i do sada nisam imao iskustva sa motorima (ne racunajuci motor tomos T12, koji sam povremeno vozio kada dodjem kod dede na selo). Doslo je vreme za polaganje, pa se dvoumim izmedju dve kategorije, A1 ili A2. Da li je bolje sada polagati za A1, platiti manje, cekati 5 godina do A kategorije ili polagati za A2, platiti vise, pa za 2 godine polagati za A kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan A2.Sent using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan A2. Ne isplati se polagati za A1. Par hiljada razlike a sa A2 možeš da voziš do 35kw, to ti je do nekih 500-600 kubika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMzone 20 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GSX600f Prijavi odgovor kao problematičan A2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Avgust 19, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, qwerty12345 je napisao: A2. Ne isplati se polagati za A1. Par hiljada razlike a sa A2 možeš da voziš do 35kw, to ti je do nekih 500-600 kubika. Idealno za devetnaestogodišnjaka bez iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo mnogo. Ali ne mora odmah da vozi 600 kubika. Neka prvo uzme neki od 125 kubika. Ali opet mu se više isplati A2 da ne bi morao opet da polaže kad prevaziđe 125cc. Meni je prvi motor od 250 cc i nije mnogo, čak sam prevazišao tu kubikažu za godinu dana. Srećom pa sam polagao za A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan A2 definitivno. 125cc se preraste brzo a kada budes bio spreman da prevezes i jos neku osobu, znacice ti to da nisi ogranicen sa 125cc na kojima je dvoje voziti neprijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17371 Napisano Avgust 20, 2020 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A2, i neki motor do 500 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Avgust 20, 2020 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U nase vreme (nas, malo starijih) polagalo se za cistu kategoriju a, b, c, d, e... i 40 godina je to "pilo vodu", sad su razvodnili zbog uzimanja para... Kao sto su ti i drugi rekli, ako ne moze cista "A" kategorija, onda prva ispod, a2... a tu ima da se nadje lepih primeraka na dva tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 20, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje a2,malo vise ce da te kosta ali ces imati znatno veci izbor motora. Tako sam ja uradio,sad posle par godina 125ccm mi vec postaje jako sporo ,pa cu moci da kupim jaci bez polaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kokan 2 Napisano Avgust 26, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na savetima, Odlucio sam na kraju da ce to biti A2 kategorija. Za koji dan idem do auto skole da sredim sve sta je potrebno, pa da pocnem sa obukom. Veliki pozdrav za sve i ko zna mozda se nekad u buducnosti sretnemo negde na putu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano Avgust 26, 2020 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pametan izbor. Neces se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Septembar 7, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Položi za A2 ali se ponašaj kao da imaš samo A1 bar godinu dana. Razlika u ceni polaganja je zanemarljiva u odnosu na trošak kupovine mašine A2 posle A1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...