Jump to content

Moto Zajednica

MK "Točak" Ivanjica, 14 - 17 avgust 2008.

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Tradicionalni Moto skup u Ivanjici će se ipak održati i ove godine, u terminu od 14.avgusta do 17.avgusta.Lokacija je ista kao i prošle godine, gradsko sajmište koje se nalazi na 2 minuta vožnje od centra grada.Mesta za kampovanje ima na pretek, a svi zainteresovani za komforniji smeštaj mogu rezervisati sobu u nekom od hotela, ili u privatnim pansionima.

Evo i detaljnih informacija i programa susreta:

ČETVRTAK, 14. avgust

12:00  Otvaranje kampa i doček gostiju

12:00-21:00  Druženje,ispijanje piva, igre u kampu

21:00-00:00  Koncert lokalnih bendova.

PETAK, 15. avgust

08:00  Otvaranje kampa i doček gostiju

16:00  Izlet do obližnjeg manastira Klisura, po povratku sa izleta streetfight show evropskog prvaka Tomy Weght-a

21:00-02:00  Koncert bendova Vatrena voda i Cactus Jack i erotski ples u sitne sate.

SUBOTA, 16. avgust

08:00  Otvaranje kampa i doček gostiju.

08:00-14:00  Prijave klubova za učešće u igrama

14:00-15:30  Zajednički ručak

16:00-18:00  Defile i streetfight show

18:30-19:30  Igre u kampu

21:00  Odavanje počasti poginulim bajkerima.Nakon toga sledi podela nagrada, kocert (Cactus Jack i Band X) i erotski ples.

Nedelja, 17. avgust

08:00  Budjenje uz kafu, piće i burek

12:00  Ispraćaj gostiju i zatvaranje kampa

Nagrade će se deliti u vidu prasića i jagnjića na ražnju tako da to ne bi trebalo propustiti. ;)

Za sve infomacije i pitanja u vezi susreta javite se Čapu na broj 063/646-693

Svi koji su zainteresovani za smeštaj u hotelima ili privatni smeštaj mesta mogu da rezervišu na brojeve: 

032/661-150   Western city hotel

032/661-052   Odmaralište

064/2-999-622 Privatni smeštaj

BJB-ovci koji budu imali poteškoće u pronalaženju kampa, neke druge probleme ili samo žele da me upoznaju...  064/286-10-20  Kiro  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 51 postova

E ovo je pravi izazov...  :)

Znam da moji Ercovi znaju da naprave dobar stimung, a i Arilje mi je blizu...  :)

Jos kad bih mogao da dobijem slobodno u petak sa posla...  :)

More, nesto mi se javlja da nece biti Muzlja ovog vikenda nego Ivanjica  :D

Gde su najbolje lepinje sa prijetopom?  ;D

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

10 prasića i jagnjića zaklano (samo za potrebe nagrada) a ti pričaš o pretopu...  ;D 

post-715-12879002403686_thumb.jpg

post-715-12879002404273_thumb.jpg

post-715-12879002404851_thumb.jpg

• Skuteras, 3746 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Da neko ne bi rekao kako ivanjica ima da ponudi samo ovo da ja nesto malo dodam.

Ovih dana su najavili tropske vrucine tako da predlazem neke peskire i kupace gace ili ko u cemu voli da se kupa, pa malo kupanje na gradskom kupalistu tj. naperu. Nalazi se u parku na jedan minut od kampa. Park je malo sredjivan i ima dece u njemu pa bi nilo pozeljno da se ne ulazi motorima, nije daleko od kampa. To ovako izgleda nocu

n800289043_397874_6080.jpg

ili ovako preko dana

n1079720823_84546_6667.jpg

Jedna od prvih hidrocentrala u ovom delu evrope

n800289043_396660_4465.jpg

Simensova turbina koja i dan danas radi

n800289043_396712_4354.jpg

Najveci mozaik na Balkanu na otvorenom prostoru. Djordje Andrejevi Kun-Spomenik revolucije. Slika je stara, sada je komletno obnovljen

n800289043_397877_7085.jpg

Jednolucni kameni most. Radjen nekom tehnikom klesanja kamena i lepljenja jajima....Kome devojka javi da ga je ostavila moze odatle da skoci :D

n800289043_396656_3016.jpg

Cicin dom- Draza Mihailovic

n800289043_449183_7308.jpg

Hadzi Prodanova pecina sa crkvom na samom ulasku u pecinu

n800289043_450681_482.jpg

Ticar jezero u parku prirode, rezervatu bio sfere

n800289043_397873_5726.jpg

Za one koji su boemi kafana " KOD BANKROTA" Ideja za kafanu je iz serije "Vise od igre" Slika je stara, trenutno je jos lepse sredjeno

n800289043_431134_8051.jpg

i jos niz drugih kafica u istoj ulici

n800289043_397875_6400.jpg

i ova slika je stara i opet je sada lepse

Ko hoce da ponese neku uspomenu iz Ivanjice moze da kupi u suvenirnici

n800289043_430897_2411.jpg

Manastir Klisura

n704019468_524104_7375.jpg

i jos puno drugih stvari.

Ko bude hteo da opere svoj motor moze kod mene na perionici. Naplaticu duplo sakuplje nego sto to inace radim. Salim se, svrtatite da se upoznamo.

Dobro dosli

• U prolazu, 51 postova

10 prasića i jagnjića zaklano (samo za potrebe nagrada) a ti pričaš o pretopu...  ;D   

Joj, pusti me, to mi je vece zadovoljstvo nego prasici i jagnjici  :)

Jos kad je onako ultra slano, pa se zapece jaje unutra  :o

Grroaarrrrrr!  ;D

• Svrati ponekad, 489 postova

Bili, pili, vrnuli se xD.

Skup nije bio sjajan ali smo se mi super proveli.

Ako je neko chuo smeh od 2h do 6h ujutru na skupu pnde pored ona dva shatora na sredini to sam bio ja.

Pozdrav i vidimo se iducce godine.

• U prolazu, 10 postova

evo malo predstavljanje

do sad sam pratio forum a sad bi da ga malo obogatim fotkama i utiscima nadam se da cu biti dobar u tome...

evo neka fotkica sa skupa u ivanjici....

sve je pocelo po malo tuzno

stizemo ja i ortak oko 17h....

zakasnili na defile

brojnost veoma mala.....licilo je kao da smo pogresili zato sto smo dosli...

stizemo na festu

manjak prostora za sator...ali smo se vec smestili negde..sve krece bledunjavo nema puno motora

nismo stigli na defile.....krece svirka .....solidno ....polako se zakuvava ...prvi bend odlican nalik na ac-dc

drugi kaktus dzek sve super sjajan stiptiz gledao sam mnoge ali ovaj....sta reci....u blizini je diskoteka ...odlazimo tamo

zove se "ludnica"....provod do 02...upadaju panduri...zatvaraju...mi razocarani idemo u sator...spavanjac...ujutru ustajemo

pakovanje....nedostatak obecanog dorucka organizatora......krecemo....sve u svemu super smo se proveli.....nadam se da cemo ici i sledece godine....mali skup ali smo puni utisaka.......mozda je nama bilo dobro jer je bilo pomracenje meseca...

post-3897-12879002696846_thumb.jpg

• Skuteras, 3746 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Tesko da cemo se vidieti na ovom mestu iduce godine. Panduri su se poneli kao....da ne pricam sad ovde, ali ni malo nisu ispostovali ni organizaciju ni ljude koji su dosli ovde. Naprotiv, cini se da su radili sve da upropaste skup jer oni ovde u provinciji imaju onu losu sliku o bajkerima. Meni je zao svih ljudi koji su bili uznemiravani od strane istih i ja im se ovim putem izvinjavam. Sta reci.... :-\

• U prolazu, 10 postova

stvarno su bili odvratni cak su me u jednom trenutku zaustavili i pitali na ulasku u kam gde mi je kaciga a ja odgovorio da je u satoru....mislio sam da se sale ....stvarno su se poneli jadno nekim klincima iz kraljeva koji su dosli sa apn6 oduzeli su psp dozvolu neverovatno ....a mali je provalio toliki put sa tam motoricem...samo ja see drzim jednog pravila alkohol i motor ne.....na skupu se zezam i vozam do koncerta ....onda ostavljam motor i alkohol i jos ludje zezanje jer oni su s....

nisam mogao da verujem da se tako ponasaju...

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

haha to su drugu pisali kaznu izasao  do prodavnice , i pisali mu za alkohol 0.99... mislim nikad ne cimaju ljude na skupovima .. stvarno bzvz.. otisao ujutru u sup po psp...

• Svrati ponekad, 489 postova

stvarno su bili odvratni cak su me u jednom trenutku zaustavili i pitali na ulasku u kam gde mi je kaciga a ja odgovorio da je u satoru....mislio sam da se sale ....stvarno su se poneli jadno nekim klincima iz kraljeva koji su dosli sa apn6 oduzeli su psp dozvolu neverovatno ....a mali je provalio toliki put sa tam motoricem...samo ja see drzim jednog pravila alkohol i motor ne.....na skupu se zezam i vozam do koncerta ....onda ostavljam motor i alkohol i jos ludje zezanje jer oni su s....

nisam mogao da verujem da se tako ponasaju...

Hvala za Vodku!

xD

• Svrati ponekad, 118 postova

Ma to je namestaljka da se minira taj skup.Najverovatnije neko se posluzio muriom da se obracuna sa Capom, a muria kao i obicno je glupa i efekat je takav kakav je.U svakom slucaju to su nasa posla mi sami sabi kopamo jamu u kojoj treba da padnemo.

Sto se tice lokalnih vlasti i policije u Ivanjici pa to je jadno ne vredi nikakvog komentara.

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: kymco peoples 50

Ako je "cika Lale" naredio da se taj skup unisti tako ce i biti,ne pomazu tu ni Capo ni bilo ko drugi...ipak je ovo njegov grad a on satro glavni serif...

sto mu se ne svidi nece ga ni biti...

• Svrati ponekad, 150 postova

Videcemo sledece godine :). Ako se cika Lalu ne svidja onda ko *ebe ?! :) Izvinjavam se na recniku. :)

Ali da su se poneli panduri ko retardi stvarno jesu...maltretirali su 20 minuta dvojicu koji su krenuli od de Gaula prema skupu znaci 10m pesacke zone i oni ih 20min drze. A ostali sabani i novopeceni tatini sinovi mercedese i dzipove po zelenoj povrsili i toj istoj pesackoj zoni i nista...Srbijo....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja