Kiro 153 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalni Moto skup u Ivanjici će se ipak održati i ove godine, u terminu od 14.avgusta do 17.avgusta.Lokacija je ista kao i prošle godine, gradsko sajmište koje se nalazi na 2 minuta vožnje od centra grada.Mesta za kampovanje ima na pretek, a svi zainteresovani za komforniji smeštaj mogu rezervisati sobu u nekom od hotela, ili u privatnim pansionima. Evo i detaljnih informacija i programa susreta: ČETVRTAK, 14. avgust 12:00 Otvaranje kampa i doček gostiju 12:00-21:00 Druženje,ispijanje piva, igre u kampu 21:00-00:00 Koncert lokalnih bendova. PETAK, 15. avgust 08:00 Otvaranje kampa i doček gostiju 16:00 Izlet do obližnjeg manastira Klisura, po povratku sa izleta streetfight show evropskog prvaka Tomy Weght-a 21:00-02:00 Koncert bendova Vatrena voda i Cactus Jack i erotski ples u sitne sate. SUBOTA, 16. avgust 08:00 Otvaranje kampa i doček gostiju. 08:00-14:00 Prijave klubova za učešće u igrama 14:00-15:30 Zajednički ručak 16:00-18:00 Defile i streetfight show 18:30-19:30 Igre u kampu 21:00 Odavanje počasti poginulim bajkerima.Nakon toga sledi podela nagrada, kocert (Cactus Jack i Band X) i erotski ples. Nedelja, 17. avgust 08:00 Budjenje uz kafu, piće i burek 12:00 Ispraćaj gostiju i zatvaranje kampa Nagrade će se deliti u vidu prasića i jagnjića na ražnju tako da to ne bi trebalo propustiti. Za sve infomacije i pitanja u vezi susreta javite se Čapu na broj 063/646-693 Svi koji su zainteresovani za smeštaj u hotelima ili privatni smeštaj mesta mogu da rezervišu na brojeve: 032/661-150 Western city hotel 032/661-052 Odmaralište 064/2-999-622 Privatni smeštaj BJB-ovci koji budu imali poteškoće u pronalaženju kampa, neke druge probleme ili samo žele da me upoznaju... 064/286-10-20 Kiro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckovla 3 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Arilje Motocikl: TDR125R Prijavi odgovor kao problematičan sigurno dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je pravi izazov... Znam da moji Ercovi znaju da naprave dobar stimung, a i Arilje mi je blizu... Jos kad bih mogao da dobijem slobodno u petak sa posla... More, nesto mi se javlja da nece biti Muzlja ovog vikenda nego Ivanjica Gde su najbolje lepinje sa prijetopom? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gde su najbolje lepinje sa prijetopom? ;D 10 prasića i jagnjića zaklano (samo za potrebe nagrada) a ti pričaš o pretopu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2295 Napisano Avgust 13, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne bi rekao kako ivanjica ima da ponudi samo ovo da ja nesto malo dodam. Ovih dana su najavili tropske vrucine tako da predlazem neke peskire i kupace gace ili ko u cemu voli da se kupa, pa malo kupanje na gradskom kupalistu tj. naperu. Nalazi se u parku na jedan minut od kampa. Park je malo sredjivan i ima dece u njemu pa bi nilo pozeljno da se ne ulazi motorima, nije daleko od kampa. To ovako izgleda nocu ili ovako preko dana Jedna od prvih hidrocentrala u ovom delu evrope Simensova turbina koja i dan danas radi Najveci mozaik na Balkanu na otvorenom prostoru. Djordje Andrejevi Kun-Spomenik revolucije. Slika je stara, sada je komletno obnovljen Jednolucni kameni most. Radjen nekom tehnikom klesanja kamena i lepljenja jajima....Kome devojka javi da ga je ostavila moze odatle da skoci Cicin dom- Draza Mihailovic Hadzi Prodanova pecina sa crkvom na samom ulasku u pecinu Ticar jezero u parku prirode, rezervatu bio sfere Za one koji su boemi kafana " KOD BANKROTA" Ideja za kafanu je iz serije "Vise od igre" Slika je stara, trenutno je jos lepse sredjeno i jos niz drugih kafica u istoj ulici i ova slika je stara i opet je sada lepse Ko hoce da ponese neku uspomenu iz Ivanjice moze da kupi u suvenirnici Manastir Klisura i jos puno drugih stvari. Ko bude hteo da opere svoj motor moze kod mene na perionici. Naplaticu duplo sakuplje nego sto to inace radim. Salim se, svrtatite da se upoznamo. Dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti otvoren cicin dom ove godine posto svske godine dolazim a samo je prve godine bijo otvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2295 Napisano Avgust 13, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zahtevacemo da bude otvoren bar malo preko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Cigo pa se vidimo u Ivanjici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde su najbolje lepinje sa prijetopom? ;D 10 prasića i jagnjića zaklano (samo za potrebe nagrada) a ti pričaš o pretopu... ;D Joj, pusti me, to mi je vece zadovoljstvo nego prasici i jagnjici Jos kad je onako ultra slano, pa se zapece jaje unutra :o Grroaarrrrrr! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2295 Napisano Avgust 16, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boca masakrira po skupu Stunter je lepo odradio svoj deo posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bili, pili, vrnuli se xD. Skup nije bio sjajan ali smo se mi super proveli. Ako je neko chuo smeh od 2h do 6h ujutru na skupu pnde pored ona dva shatora na sredini to sam bio ja. Pozdrav i vidimo se iducce godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan evo malo predstavljanje do sad sam pratio forum a sad bi da ga malo obogatim fotkama i utiscima nadam se da cu biti dobar u tome... evo neka fotkica sa skupa u ivanjici.... sve je pocelo po malo tuzno stizemo ja i ortak oko 17h.... zakasnili na defile brojnost veoma mala.....licilo je kao da smo pogresili zato sto smo dosli... stizemo na festu manjak prostora za sator...ali smo se vec smestili negde..sve krece bledunjavo nema puno motora nismo stigli na defile.....krece svirka .....solidno ....polako se zakuvava ...prvi bend odlican nalik na ac-dc drugi kaktus dzek sve super sjajan stiptiz gledao sam mnoge ali ovaj....sta reci....u blizini je diskoteka ...odlazimo tamo zove se "ludnica"....provod do 02...upadaju panduri...zatvaraju...mi razocarani idemo u sator...spavanjac...ujutru ustajemo pakovanje....nedostatak obecanog dorucka organizatora......krecemo....sve u svemu super smo se proveli.....nadam se da cemo ici i sledece godine....mali skup ali smo puni utisaka.......mozda je nama bilo dobro jer je bilo pomracenje meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2295 Napisano Avgust 18, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da cemo se vidieti na ovom mestu iduce godine. Panduri su se poneli kao....da ne pricam sad ovde, ali ni malo nisu ispostovali ni organizaciju ni ljude koji su dosli ovde. Naprotiv, cini se da su radili sve da upropaste skup jer oni ovde u provinciji imaju onu losu sliku o bajkerima. Meni je zao svih ljudi koji su bili uznemiravani od strane istih i ja im se ovim putem izvinjavam. Sta reci.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan stvarno su bili odvratni cak su me u jednom trenutku zaustavili i pitali na ulasku u kam gde mi je kaciga a ja odgovorio da je u satoru....mislio sam da se sale ....stvarno su se poneli jadno nekim klincima iz kraljeva koji su dosli sa apn6 oduzeli su psp dozvolu neverovatno ....a mali je provalio toliki put sa tam motoricem...samo ja see drzim jednog pravila alkohol i motor ne.....na skupu se zezam i vozam do koncerta ....onda ostavljam motor i alkohol i jos ludje zezanje jer oni su s.... nisam mogao da verujem da se tako ponasaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan haha to su drugu pisali kaznu izasao do prodavnice , i pisali mu za alkohol 0.99... mislim nikad ne cimaju ljude na skupovima .. stvarno bzvz.. otisao ujutru u sup po psp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stvarno su bili odvratni cak su me u jednom trenutku zaustavili i pitali na ulasku u kam gde mi je kaciga a ja odgovorio da je u satoru....mislio sam da se sale ....stvarno su se poneli jadno nekim klincima iz kraljeva koji su dosli sa apn6 oduzeli su psp dozvolu neverovatno ....a mali je provalio toliki put sa tam motoricem...samo ja see drzim jednog pravila alkohol i motor ne.....na skupu se zezam i vozam do koncerta ....onda ostavljam motor i alkohol i jos ludje zezanje jer oni su s.... nisam mogao da verujem da se tako ponasaju... Hvala za Vodku! xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Molim i drugi put pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je namestaljka da se minira taj skup.Najverovatnije neko se posluzio muriom da se obracuna sa Capom, a muria kao i obicno je glupa i efekat je takav kakav je.U svakom slucaju to su nasa posla mi sami sabi kopamo jamu u kojoj treba da padnemo. Sto se tice lokalnih vlasti i policije u Ivanjici pa to je jadno ne vredi nikakvog komentara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je "cika Lale" naredio da se taj skup unisti tako ce i biti,ne pomazu tu ni Capo ni bilo ko drugi...ipak je ovo njegov grad a on satro glavni serif... sto mu se ne svidi nece ga ni biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo sledece godine . Ako se cika Lalu ne svidja onda ko *ebe ?! Izvinjavam se na recniku. Ali da su se poneli panduri ko retardi stvarno jesu...maltretirali su 20 minuta dvojicu koji su krenuli od de Gaula prema skupu znaci 10m pesacke zone i oni ih 20min drze. A ostali sabani i novopeceni tatini sinovi mercedese i dzipove po zelenoj povrsili i toj istoj pesackoj zoni i nista...Srbijo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan SJAJNA PREZENTACIJA SKUPA NADAM SE DA CI STICI I DO VAS SAMO TAKO NASTAVITE POZ IZ ZR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...