Endurac 962 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ala si ga uslikao, svaka ti čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan slike su "boli glava", odlicno.......... sta si koristio od opreme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DRUGARI :-* Pa moj ovaj, Canon 30D, i naj jeftiniji kit objektiv... Ma sve radi, samo da je lepo vreme i malo tehnike;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 8, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hm, hm, hm...Canon rulez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, super serija! P.S. E da ti je HTP i blic sa kabelom bilo bi do bola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek odlicno... P.S.Kako li izgledaju fotke kada nisu "...onako uz put"! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo nema sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan U sustini krenuo sam u Zoo, na Kalemeganu, naoruzan kompletnom opremom x 2 za rezervu, sa 3 kartice, nameran da ispucam 500tak fotki na zivotinje, medjutim, vec je bilo pola 7, onda mi je paznju privukao galeb koji je kruzio na nebu (avion JA), pa onda oblaci, pa sam paznju usmerio na njih i to prelepo osvetljenje i refleksiju o uglacanu kaldrmu. Nisam ni skidao kit objektiv (18-55 USM) samo sam se igrao sa kompenzacijom expozicije i jacinom blica. Eos 30D ima mogucnost da ovo odradi, mada i kompaktni aparati sad rade bolje od njega. Skroz sam se opustio, lezao sam na mostu, na zemlji, stranci u grupama prolaze pored mene i umiru od smeha... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos p[ar komada od danas, nije bilo oblaka ali je zalazak bio lud;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su boli glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slike su boli glava bas su dobreeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' cetvrta sa stalka ili "iz ruke"?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel' cetvrta sa stalka ili "iz ruke"?? Prva i druga su iz ruke a ostale sam sllikao sa aparatom na zardinjeri, i kojekakvim betonskim kockama, cak i na spomeniku ;D Na 1 i 4 sam dodao malo blica, ali na minimumu, cisto da im overi poziciju;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Mikka se stidi u Francuskoj kad je video.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo Mikka se stidi u Francuskoj kad je video.... ;D ;D ;D ;D ;D Heheh sad sam ga zezao na F. Book-u da znash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Avgust 12, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa poceo si i ti da se igras sa duhovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...