cvelei 14 Napisano Septembar 1 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Da iznesem prve utiske sa jucerasnje duze voznje sa tek 250. Predjeno 450 km,malo planinskih puteva sa dosta krivina i malo vise magistrale. Vreme provedeno na turi oko 10h. Brzine kretanja od 50km/ pa na nekim mestim i okrugla 100- ka. Na pojedinim delovima magistrale pri brzini od 100km/h uopste nije bilo onog neprijatnog poskakivanja prednjeg tocka nego je samo "plivao"po asfaltu. Nisam evidentirao tacnu potrosnju ali za ceo put (gruba matematika) sam potrosio 1 ipo rezervoar. Jedinu neprijatnost koju sam imao na ovoj turi je sa zadnjicom posle nekih 7h. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Septembar 2 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Tek - ovi sa vizirom da li je to neki noviji tip ili je vizir kao dodatna oprema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Septembar 2 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Alex74 je napisao: Ovi Tek - ovi sa vizirom da li je to neki noviji tip ili je vizir kao dodatna oprema? Oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Septembar 2 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan 125-ica dolazi sa fabrickim vizirom a kod 250-ice je dodatna oprema (6500 din) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Septembar 2 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za 250 me interesovalo. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkomtr 0 Napisano Septembar 6 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na koliko pumpate gume na TEKu? 125cm3 konkretno ako ima razlike obzirom da su iste veličine točkovi i sve ostalo. Promenio Septembar 6 član darkomtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 3 Napisano Septembar 9 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mjenjao gume na Tekk-u, ili makar prednju, primjetio sam da na prednjem točku stvara vibracije radi enduro gume. Da li se npr može staviti malo šira, a niža guma naprijed ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan88 0 Napisano Septembar 10 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima,koje gume preporucujete za Pedu tek? Za zadnju ima izbora u fabrickoj dimenziji,ali za prednju ne mogu da nadjem nista u dimenziji 110 90 r17. Tako da cu verovatno morati neku alternativnu dimenziju da trazim. Da li je neko probao da stavi 120 90 r17 napred,da li bi bila prevelika ili bi se uklopila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Septembar 12 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima katalog delova za tek 250? Zanima me konkretno centralni stender i zastita ispod motora. Da li pasuje od nekog drugog motora centralni stender? Video sam na jednom teku da je momak ugradio zastitu ispod motora od nekog drugog. Promenio Septembar 12 član cvelei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan sam montirao prednji lancanik s 14 zuba. To je maksimum, fizicki ne moze da stane veci. Nisam imao vremena za duzu voznju samo po gradu, mogu da kazem da sam zadovoljan. TEK 250 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Septembar 16 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2024. at 21:12, cicko_ru je napisao: Neki dan sam montirao prednji lancanik s 14 zuba. To je maksimum, fizicki ne moze da stane veci. Nisam imao vremena za duzu voznju samo po gradu, mogu da kazem da sam zadovoljan. TEK 250 I jel ide bolje i koliko bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6027 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 9. 2024. at 7:38, Solee je napisao: Da li je neko mjenjao gume na Tekk-u, ili makar prednju, primjetio sam da na prednjem točku stvara vibracije radi enduro gume. Da li se npr može staviti malo šira, a niža guma naprijed ? On 10. 9. 2024. at 15:22, Dragan88 je napisao: I mene zanima,koje gume preporucujete za Pedu tek? Za zadnju ima izbora u fabrickoj dimenziji,ali za prednju ne mogu da nadjem nista u dimenziji 110 90 r17. Tako da cu verovatno morati neku alternativnu dimenziju da trazim. Da li je neko probao da stavi 120 90 r17 napred,da li bi bila prevelika ili bi se uklopila? 130/70-17 i 110/80-17 mitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6027 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kako izgleda na motoru 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11021 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se oseti razlika u kotrljanju gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan On 16.9.2024. at 10:58, Walter22 e je napisao: I jel ide bolje i koliko bolje? Danas sam malo provozao, duze su brzine, nije izgubio snagu, na cetiri hiljade obr. u sestoj brzini ide 70km/h. Sve je voznja po ravnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Septembar 21 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ko ima na teku zastitu ispod motora moze da slika isti i postavi ili posalje neku sliku? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ReNNo 5 Napisano Septembar 21 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaštita se cini odlicno. Nije pretanka, nije preteška i sve ide na 3 šarafa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Septembar 21 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko problem da ga zulja napred zbog rezervoara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Septembar 21 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ReNNo je napisao: Zaštita se cini odlicno. Nije pretanka, nije preteška i sve ide na 3 šarafa. Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Septembar 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pre kupovine dodatne opreme uporediti cene na vise mesta. Primera radi zastita ispod motora za tek u Nisu je 6500 din a u Skuteri Beograd 5200 din,tako da za neke artikle moze da bude osetna razlika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stephanos 2 Napisano Septembar 22 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li ste prilikom prvog servisa, radi se o tek250 2024god, menjali filter ulja ili samo ulje? Meni je serviser u Krusevcu rekao da se menja samo ulje, filter ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Septembar 22 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li ste prilikom prvog servisa, radi se o tek250 2024god, menjali filter ulja ili samo ulje? Meni je serviser u Krusevcu rekao da se menja samo ulje, filter ne.Значи да цео комплет опиљка од разраде остану у филтруSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Septembar 22 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li ste prilikom prvog servisa, radi se o tek250 2024god, menjali filter ulja ili samo ulje? Meni je serviser u Krusevcu rekao da se menja samo ulje, filter ne.Dobar majstor, ne znam kakav ide klasican na zavrtanje, ili ima onaj mrezasti iza dekle.Послато са 22101316G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Septembar 22 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar majstor, ne znam kakav ide klasican na zavrtanje, ili ima onaj mrezasti iza dekle.Послато са 22101316G помоћу ТапатокаУложак.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Septembar 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Na prvom servisu,cini mi se na 200 km samo ulje a na 1000 km ulje i filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...