HornY 57 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam da odem u Subotu posle posla do NS da pokupim neku opremu od drugara pa me zanima da li ima zainteresovanih za taj djir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih isao, kada bi se to islo. Naravno moram da naglasim da moj motor ne moze da ide brzo... Pa ako ne zuris... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan mogu ce da cu i ja! al nije sigurno moj vuce 130 tako da nemoj mi jurcas hornet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa verujem da bi dosta njih poslo posto je skup u Futogu, cak sam siguran da bi mnogi iz NS vrlo rado vas docekali. Ali postoji problem, nisi se predstavio pa niko nema pojma ko si, tesko da ce tako neko poci sa tobom. PS Ispostuj pravila foruma i predstavi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan guner ides u futog? ako ides jel moze neko da upadne da ide s tobom(tvojom ekipom) il ides sam? u km delu ns zivis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nisam se predstavio... ??? Ja sam Igor, imam 22god za koji dan... Volim sve sto vole mladi ;D i voleo bi da se okupimo pa da idemo bar ka NS pa neka neki produze za futog pa ili ostanu ili ih ja pokupim u povratku... Necu divljati...idemo laganica 120... A mozemo i preko Rume...ne moramo auto putem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ako os preko rume put nije bas da se cepa 120 km,100 ti je dovoljno a posebno kod cortanovaca put je sjeban do yaya! a i ako rs bude isao netreba da vozi celo vreme pod punim gasom laganica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @ SH@NE Bravo kralju. Tako je treba moj motor da radi i u povratku. Mogli bi da se provozamo, lepo bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ;) znam ja kako je to! meni se sjebo motor kad sam isao do sombora a neznam ceo put ,a cele sisa cepa 180 ja ga nemogu stici bio vozio pod punim gasom masina tuguje dusu sam joj ispustio! al zato sam reko da cu ga reci kewi ,a l nisam posto me je podmitio ! taman za novu kacigu! mogao bi da svratis i na moto skup u futog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neko treba da uzme organizaciju na sebe. Nalazimo se tu i tu, tad i tad, prolazimo tuda i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @hornet E da... Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Momci...sta ima novo? Jel smo se dogovorili? Idemo za NS preko Rume...vozimo 80/100...taman da mi izdrzi rezervoar do tamo i nazad Ajde stvarno ako ste za da se druzimo...mozemo da se odvojimo kod Futoga pa da ja ponovo svratim u povratku pa picimo za BG? Yoooo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao samo zakazi u koliko sati si na miseluku i tamosamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Najavlili nepogode za subotu...pa se razmisljam da zujnem u 5ak do NS posle posla...a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...