Bojan Budjevac 432 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna manzetna telelevera kugle za BMW GS vazdusare. Tel: 0658418806 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Jul 31, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pronašao kod @đunta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 2, 2020 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 31.7.2020. at 14:37, Bojan Budjevac je napisao: Pronašao kod @đunta. Da ne ispadne kako nije, ne bavim se delovima, ni novim ni polovnim, a inače, uzimam ih isključivo u BMW Radulović-u. Manžetna kugle ne postoji kao zvanični rezervni deo, kad pukne i do momenta kad se to otkrije, može da prođe ko zna koliko i postoji realna mogućnost da je zglob oštećen. Pribegava se snalaženju iz raznoraznih izvora, pa kad je kugla utvrđeno dobra, zameni se takvom nekom, od Alija pa do male privrede, može da se navuče od automobila iako dimenzije nisu identične. Nastojim da uvek imam neki komad apslutno adekvatan kao višak koji ustupim kad mogu uz simboličnu nadoknadu, zbog korone virusa je sve prekinuto pa sam te uputio gde sam mislio da ima, barem je bilo. Kad sam video temu, proverim izvor i proradio dotur, zato se našla. Potako si me, pogledaću šta imam zabeleženo u ličnoj fototeci, ima nekih stvari na koje nije loše obratiti pažnju pri zameni manžetne, a ja volim sve da podkrepim ilustracijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...