prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nepali da je rucak u 17h moracu da pozurim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piii, uvalise mi svirku veceras, tek sutra mogu da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije kasno ni sutra, ko vidi boje LMC Ladies nek se javi, pa vidimo se BJB-ovci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro prebo_gromu kakve te muke muce?? mi stizemo u subotu ujutru oko 8-9, jbg radimo veceras 3.smenu hoces da ti donesem slike iz kisaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije kasno ni sutra, ko vidi boje LMC Ladies nek se javi, pa vidimo se BJB-ovci. Okeeet! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio probao kupus i dosao kuci da mi vetar nebi oduvao devojku u dunav , kupus odlican, vreme uzasno sutra se nadam da ce biti lepse vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 9, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e ladno i u nas je duvao vetar zamalo da nismo poginuli na banstolu, bas je duvao, nego bili mi juce tamo odslusao sam 3 benda, prvi je bio zenski vokal, extra su odsvirali onda je li-men, on je bio manje vise a onda vatrena voda provereno je odsvirala, dalje neznam bio jos jedan bend, steta sto nismo dobili rakiju na ulazu ali ok, mozda malo vise za nas ukus je bio ulaz 500 din po motoru ali ajde danas palimo za obrenocav pa nismo cekali sta ce se odvijato kroz subotu. Tipujem da 500 din opravdava sredstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 10, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Futog traktoRR ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 27 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko forumasa na skupu, a slike niko, ccc... Defile: Stunt: Dusan... (Od mene BRAVO ) i drugi... Pauza: <-Guzzi Falcone Kamp: Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dobar susret ,dosta motora ,odlican defile,ulaz ok nikakve zamerke nemam.slike necu stavljati mrzime jako mi internet spor. robi je stavio dosta dobri slika pa mozete i videti kako je bilo ,a inace imate dosta slika i na sajtu www.moto-miseluk.com pa mozete pogledati,a ti drze robi imas od mene pice za onu sliku u retrovizoru stvarno je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vise nego dobar skup!dobra svirka.lepo drustvo i vreme.odlicno!kad je dobra ekipa svaki skup je vise nego odlican!opozdrav bobanu i njegovoj ekipi futozna~! :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od proslih godina 250d+250d+(4x70d)=oko10e na pocetku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 27 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan ... inace imate dosta slika i na sajtu www.moto-miseluk.com pa mozete pogledati,a ti drze robi imas od mene pice za onu sliku u retrovizoru stvarno je odlicna Eh, sto ne rece ranije za sajt, ne bih se mucio toliko sa slikama Mada, onda ne bih zaradio pice Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan FuTong RULES!! ;D Meni bilo fenomenalno, da sad ne obrazlazem bespotrebno... VELIKI pozdrav za Olju iz MC Ladies Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E hvala na pozdravu:). Inače poseban pozdrav su BJB-ovci dobili od Benda X iz Zemuna (oni što skidaju dobro AC/DC, zaboravih ime:). Tako da znate. Extra skup a što se upada tiče, pa i nije skup (neki naplaćuju po 400 dinara!). Sve je bilo extra, zamalo da u petak oluja sve pokvari, ali držali smo suncobrane ;D Svaka čast MC Classic Wheels! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan P.S. i naravno poseban pozdrav od benda su dobili ženski članovi ovog foruma Gvozdene i Ladies:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Robi, svaka cast za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav svim bajkerima , poseban pozdrav sim koji su bili kod nas na skupu u kostima bili ste svi super , od sutra cete moci na jub tube sajtu pogledati slike sa skupa , ukucaje te classic wheels 2008 i pogledajte kako je bilo. da posebno pohvalim i gosta iz subotice koji je presao 9000 km da bi dosao i do nas to je bajker iz suboticeTOMISLAV VIDAKOVIC koji je boravio u norveskoj u nort kampu , hvala mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...