acim 766 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u Skoplju Givi naslon za leđa E95S za svega 20 evra, ali nedostaju kutija, uputstvo za montažu (šablon za bušenje rupa) i šrafovi. Kutija mi nije bitna, naravno, ali ovaj šablon za bušenje rupa bi dobro došao da ne promašim, a takođe bih voleo da vidim kakvi šrafovi idu. Dakle, imam ovaj model bez Givi logotipa (verovatno stariji): Zamolio bih nekoga ko ima šablon za bušenje rupa da ga slika i ucrta mere, kako bih napravio isti i izbušio rupe na pravom mestu. Znači, imam kofer E52. Može i neka slika šrafova, bilo montiranih ili izvađenih, da bih video kakve šrafove da kupim. Pretpostavljam da su to oni sa ravnim glavama, kao za oklop, ali to nisam video kod mene u Požarevcu da ima da se kupi. Da li idu i neke podloške? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam tek video da su ljudi lepo ucrtali pozicije za bušenje na samom koferu (iznutra) ;D OK, onda bušenje nije problem, ostaje samo da vidim kakvi šrafovi i podloške idu. Znači, zamolio bih nekoga ko ima isti naslon da skine jedan šraf i uslika ga i pošalje mi mere (dužinu šrafa, širinu podloške). Mislim, mogu da stavi mi bilo koje šrafove i neke veće podloške i gotova stvar, ali bih voleo da liči na original. Unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...