Boban Zemun 49 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Mićo, ovo stvarno izgleda neverovatno :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto covek da pozeli jednog MZ-a sa ovakvim sedistem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo od mz jel ovo tereba da se radi ili je zavrseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ovo od mz jel ovo tereba da se radi ili je zavrseno Zezas...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hm , ne kontam...nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je za MZ-a. Evo kako je na kraju leglo na motor : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj To ti pricam, dogovaraj se sa ljudima, ako cesto previs 850km u cugu, obavezno da ti naprave ;)neku nadgradnju, koja se demontira za duza putovanja... Ma dogovori su zavrseni samo da nazovem kad dodjem da mi kazu kad mogu da ga donesem. Ma netreba nadogradnja ovo sediste ispunjava moje zahteve ;D u ostalom videces kad bude gotovo a na kraju cu vam postaviti sliku od onog sedista sto su dobili zadazak i kako je zadatak uradjen na mom sedsitu pa vi uporedite kakvi su majstori ;D ;D Ja nesumljam u njih ni malo cak sta vise verujem da ce biti bolje nego original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicemo se da bude tako!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za majstore . Ekstra su vam sedista i sve pohvale . Ocu na mom bmw-u da uradim sediste . Od dva je dela prednje i zadnje . Radi se o r 1100 gs . Interesu je me jer vidim da za sare nije problem jer ih ekstra radite , da li moze neki vez po mojoj zelji ? I naravno jos jedno pitanje meni veoma vazno . Da li se savovi gde se spajaju platna gumiraju ili sta vec jer sam imao problema napilo mi se sediste (sundjer) vodom i jedva se posle toga osusilo . Imao sam na africi jedno takvo sediste gde je sav bio gumiran pa reko da pitam da li moze da dodje do takvog problema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima i na pohvalama . A sto se tice drazinog pitanja, moze bilo koji vez, jedino sto se ocekuje od tebe je da sa neta skines logo koji hoces da se veze da odredis sare i pokazes gde ce biti mesto vezu.Znaci bukvalno ti osmislis sediste a mi uradimo. Sto se tice vodopropusnosti u pocetku smo imali takvih problema ali sada vise ne. Nase svako sediste pre nego se presvuce oblaze se specijalnom najlon folijom. Tako da se voda nadje u sundjeru ne postoji ni najmanja mogucnost. Jos jednom bi se zahvalio svima na lepim recima a i ukazanom povarenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze . Javljam se sigurno kad nesto smislim pa se cujemo . Pozdrav i srecno sa radom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo, pa i ja nosim svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Prosto covek da pozeli jednog MZ-a sa ovakvim sedistem... Poželeo čovek i želju realizovali Boban i Deki.Nisam imao neke želje za extra ukrašavanjem,već da to sedište bude udobno i da bude "normalno".Sad kad vidim razno razne šare,možda bi i ja nešto drugačije odradio,ali nisam imao ideju. U svakom slučaju sam zadovoljan izradom. Hvala momci :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav majstorima. Za vas jedno prakticno pitanje. Naime, da li se mogu presvuci eko kozom poklopci kofera sa slike. POZZZ[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan To mi morao da dodjes da pogledamo ali mislim da bi mogli,zavisi sve od oblika poklopca,radili smo do sad nji par i nije bilo problema!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Da nemislite da sedimo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan A evo i cika Perinog sedista ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i cika Perinog sedista ;) Niste to lose odradili,moglo je i bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Cika Pero danas ti stize sediste po Raji ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Februar 11, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo plavo mora da je Igorovo.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 11, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ovo plavo mora da je Igorovo.... ;D Mislis od onog bota naseg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nije to je od Igorovog druga Andrije,Igor tek treba da donese!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ovo plavo mora da je Igorovo.... ;D Igorova je samo ideja... Citiraj Citiraj Ovo plavo mora da je Igorovo.... ;D Mislis od onog bota naseg.. Bot ili ne, vidis da me volis? Citiraj Nije to je od Igorovog druga Andrije,Igor tek treba da donese!!! Prvo da testiram ovo njegovo, i smislim neke modifikacije, da ne bude isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Februar 12, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ja cu da testiram tvoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...