antic 66 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Изгубио је најбитнију битку у животу. Верујем да га већина колега из Ниша и околине познаје, иначе мој кућни пријатељи, човек поред кога никад није досадно, увек је ту да насмеје, увек ту да помогне, невероватно како човек може да изгуби живот преко ноћи... Почивај у миру брате ISPRAĆAJ NIŠKOG BAJKERA: Poslednje turiranje za Icu Krstaricu (VIDEO) WWW.NOVOSTI.RS NIŠ - Na seoskom groblju u Komrenu sahranjen je Ivan Dukić... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Jul 21, 2020 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Ауу брате познавао сам Ицу, не толико дуго али за оних сат времена колико смо причали када је био код мене кући увидео сам да је био један позитиван лик увек спреман за шалу. Нек му је вечна слава, Бог душу да му прости! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...