gebee&co 7909 Napisano Septembar 9, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Saglasan,jedino da dodam neko meso,ćumur,a rešeteku skidam od bandita od kulera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo javite da se organizujemo.. Nego, imamo li kakvu logistiku da se ovo sa linka nekako dobaci u SRB? @BanditVA moze da organizuje tamo kupovinu... Auspuff Suzuki gsxr1000 K5/K6 / ESD in Rheinland-Pfalz - Hachenburg | eBay Kleinanzeigen M.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Biete hier einen originalen Serien Titan Auspuff einer Suzuki gsxr1000 K5/k6 an.<br />Dieser...,Auspuff Suzuki gsxr1000 K5/K6 / ESD in Rheinland-Pfalz - Hachenburg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Septembar 9, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan A one fb grupe za prevoz robe i putnika iz Nemačke i Holandije?Ne znam nikoga lično, samo predlažem...Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @BanditVA, @Vampa hvala na ponudjenoj pomoci, to ce da traje... Da prebacimo posle kupovine kod Vampe za Austriju pa dok dodje ovamo... Komplikacija, ima da prodje kroz 100 ruku i mozda se osteti. Bataljujem takvu pricu, nemam strpljenja toliko Sacekacu da vidim sta kaze ovaj sto usluzno donosi, do 20 dana je rok isporuke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Septembar 9, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima i opcija da pošalju po busu, 20e je za vozača.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izduv kupljen, sutra stize 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Septembar 11, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stigo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 11, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta stigao? Namesten! Sutra da ga ispoliram i pozajmim aparat od drugara, da sa donje strane zavarim drzac/oslonac cent. stendera. Presretan sam I volim sto ne uzeh onaj iz Svabije, ogrebotina bi me do ludila dovela pa neka je i na poklon izduv! 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Septembar 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu još nešto što treba da se uradi. Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Septembar 11, 2021 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 11, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Doooobro zapazanje To na kraju, kada sve sredim i zadihtujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10992 Napisano Septembar 11, 2021 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Sta stigao? Namesten! Sutra da ga ispoliram i pozajmim aparat od drugara, da sa donje strane zavarim drzac/oslonac cent. stendera. Presretan sam I volim sto ne uzeh onaj iz Svabije, ogrebotina bi me do ludila dovela pa neka je i na poklon izduv! Drugi motor odmah,legao ko budali samar,samo kad si se resio onog solundara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 11, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhvati me mrak, sve spremno, sutra zavarivanje... Evo stavih i ukrasnu selnu, da vidimo kako ce izgledati... Katalizator ostao u funkciji, lambda takodje... 20% je glasniji od fabrickog a 645% (meni) lepsi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 11, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Otisao i do sela, peku ovi moji papriku, nije bilo zadihtovano pa je glasnije nego sto zelim... Ali izgled...MMMmmmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 11, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenja radi, isto mesto (slicno) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Septembar 11, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da si ga iskopao.I posle ja kao nisam u pravu,drugi motor, a zna se ko je u pravu dobije - jelte to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Septembar 11, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Odlično!Sad više ne liči na Rakovicu iz one druge teme Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 11, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se obradovao! Jedva cekam sutra da nastavim sa radom pa da se popodne nadjem sa @drtommy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo sranj@ zesce, ne moze prohrom na titanijum... Dzaba sam reducir pravio. Ako neko ima ili zna gde mogu pribaviti/kupiti parce titanijumske cevi fi60, bio bih zahvalan da mi javi! Treba mi 13-14cm duzine... Vrcem fabricki auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Srecooom imamo u Kg majstora koji titanijum zavaruje, sredjeno sve u roku od sat vremena, distancer cent. stendera takodje dodat (od titanijuma bato ) Da malo odmorim pa poliranje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako u Kragujevcu nema ko da zavari nebitno šta,gde ima.Drago mi je zbog tebe,nadam se da si sada miran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 13, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesam! Mogu da nastavim sa fonkcionisanjem.. I ponovicu ovde ono sto stalno govorim, dokle se god oko motocikla potresamo znaci da je sve u naj boljem redu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je terapija,i posle 10 godina ti bude bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 14, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaaako nezahvalan materijal za poliranje! Posle 2 sata posla tek "progledava", paste namenske za tvrde metale... Na slici je posle tamno zelene (inox i hrom celici, polumasna pasta) prilicno abrazivna, koristim je posle "2000" smirgle. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Baš,baš lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna gde se ceo motor vidi, zadovoljan sam i izvukom i izgledom! Zatvaramo i taj deo price 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...