N.F.S. 22150 Napisano Octobar 8, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Suzna moja, bas uzivamo! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 8, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... sto se gume tice, obzirom da nije namenjena za ovaj tip motora, zadovoljan sam! Ponasa se lepo, vozi se lepo, ne bruji niti stvara neku vibraciju (zbog sare). Na 300 predjenih km (gps) sat/tabla je ocitao 294, zanemarljivo, brzina se prikazuje takodje nesto manja, na 99-100kmh po gps-u na tabli je 97-98kmh... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 13, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naaaapokon zvuk koji sam zeleo! Mivv se cuje kao formula, danas smo Paljevina i ja ustanovili da se cuje jace od njegove R1 sa otvorenim topovima! On merio i jacinu zvuka, preko 110dB ide na 5K obrtaja. I tako, zalim se ja njemu da je lonac male zapremine, bla,bla... Kaze, aj vozi zamnom do garaze. Iznese covek titanijum/karbon Bodis , dooobro mu zvuk znam, ceo tezak 450 grama. Vec je na Suzani, upravo sam izmaltretirao prijatelja koji lovacke puske preradjuje da mi plast ispeskari "staklenim peskom" (sta god to bilo). Imalo je mesta gde se kao zapoliralo a negde reljef, sada je sve kako treba, unutra 3cm nove ispune, prohromske popnitne na kapi zadnjoj. U malim obrtajima se cuje, cim predjem 70kmh zvuk se gubi, skoro pa motor i ne cujem vise, oblik da se raspametis (meni bar). 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 13, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ova ekipa ide u kutiju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Octobar 13, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Neko skuplja markice,značke,sličice,ti skupljaš auspuhe........ako,i to je hobi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 13, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na CBR-u sam zamenio 7 komada dok nisam nasao zvuk, od te cifre Robert je napravio tri komada, na kraju mi je rekao "Dodji kod mene da odradimo na licu mesta", tako je i bilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 13, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Baaas mi se svidja izduv, nece se vise grejati toliko, dodata je ispuna (ona o kojoj sam ti pricao ). Sve sam odradio danas, i reducir za prihvat, skinuo plast, dao farbaru ispod mene da kapu prelakira... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 15, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Boju sam hteo jos dve nijanse tamnije kao sto je bilo na plavom suzukiju... Znaci peskarenje ne staklom vec peskom male granulacije a velikim pritiskom! Titanium varnici prilikom peskarenja, probao sam da uslikam ali telefon fokusira mrezu pod staklom, mada se vidi kada se zagleda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 15, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Peskara je inace mog drugara, onog sto CBF1000 crvenu vozi, strastveni motoras, bavi se preradom lovackog naoruzanja (kao hobi). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 15, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sada to izgleda ovako a za zvuk nemam reci, hvala Bane do neba! ( @Paljevina ) 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 15, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vidis uzivo, titanijumski plast je covek masirao 5 sati da izvuce svaako ostecenje, kape lakirane, nova ispuna unutra i onaj u Petrovcu majstor zavario perforiranu cev za prihvat, dole u dnu gde je zveckalo i duvkalo (muka titanium zavariti). Jeftinije je bilo da mi Andjelo odradi plast od brusenog aluminijuma ali hteo sam zadrzati ovaj Bodis-ov originalni.Prezadovoljan sam, i zvukom i izgledom!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Octobar 16, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi, nemojmo se zajebavati, porediti Bodis i Mivv je isto kao porediti Rakel Welch i Daru Buba(č)maru... p.s. Salim se naravno, extra izgleda, javi ako budes prodavao Mivv-a. Promenio Octobar 16, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 16, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javljam Boki, mivv sam spakovao, supruzi se svidja puno, ona navija za njega.Meni je preglasan, cuje se suzana kao formula, mogu zamisliti na pravom motoru (1000+ ccm)Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 16, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nov je mivv suono od 500eura na gore, ja cu eto prodati upola od te cene. Uz izduv, karbon selna, prigusivac, oprugica... Slike sam upravo uslikao (stanje je znaci trenutno), nekom od aktivnih forumasa mogu i na dve rate, da sacekam, nije problem. U suprotnom neka stoji, "leba ne trazi 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki broj na njemu,da vidimo da li moze na africu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 16, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i javljam! Mada po tom se broju razlikuju samo grane i prihvat za razlicite motore, sam lonac je isti. (Za tebe nije ni ta cena) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Octobar 16, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takav Mivvi na FZ8.. cuje se fino bas.. rade mu kokice odlicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Octobar 16, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nema homolagacije tog izduva za moj motor. Nesa mi je poslao broj izduva ali nije homologovan za Africu. Hvala druze svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 17, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh sliku! Sa ovog je motora Bodis zavrsio kod mene, od kako sam ga cuo (Bane vezbao start mod za Navak ) ja sam se zaljubio (u auspuh, da ne uleti @piki sa nekom drugom pretpostavkom ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 17, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A zvuk je indentican ovom sa snimka (usnimicu uskoro ) https://www.youtube.com/watch?v=yoG2rUaNLjw&ab_channel=penzecko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Samo te slusam kako reklamiras taj bodis, pa ne mogu da ostanem imun i nista da ne kazem. Miww 5 u celo za taj bodis a da ne pricam kakav zvuk daje leo vinchi koji je po mom ukusu br. 1. Moje misljenje bez neke tenzije u vazduhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 18, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tenzija drug, nema ni reklame, jednostavno mi se svideo dosta Marka mi nije bitna, hteo sam zameniti mivv za dragon iz Ade ali niko nije ponudio.Leo vince sam vozio na cbr1000, tako pre 15ak godina, stvarno je zvucao vrh, zamenih ga Robertovim karbon ovalom.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 18, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mada, posle Mivva tesko sta moze da bude lose, vise neartikulisanog zvuka iz jednog auspuha odavno nisam cuo Drugima se svidja ali opet drugi ne voze, bilo me je sramota po gradu zbog glasnoce.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Octobar 18, 2023 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ovde/ovom motoru sam mivv( Jos kod Tesle) zamenio fabrikom a kasnije onim sa K6 1000. Nikada mi se zvuk njegov svidjao nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Octobar 18, 2023 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, evo malo da se podsetiš Robertove muzike https://youtube.com/shorts/pLUtR79dSYI?feature=shared 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...