N.F.S. 21609 Napisano Mart 11, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opet nostalgija! Evo mog posta sa foruma iz 2010 godine, tada se pojavila prva maxia (kappa ga je zvala K52 a givi E52), ako si hteo da diode blicaju, morao si da ih prvo nekako pribavis (narucis 40cm iz kelc-a ), kontroler (ovaj koji je sada 200 din) si morao da napravis, pa je trebalo semirati plocicu, markerom obeleziti vodove zatim hidrogenom "istopiti" visak... Naruciti komponente, edukovati se kako/sta i sklopiti! Ako si hteo nesto morao si koristiti vijuge! To mi se bas svidjalo... Evo i slika osvetljena unutrasnjosti kofera, diode skrivene iza brave, taster prekidac u falcu zatvaranja. Cim otvoris kofer one se ukljuce, vidis sta uzimas! Sa pojavom interneta sve se draaaaaaaasticno olaksalo a ljudi zaglupeli... Svima sve dostupno, jednostavno i lako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, N.F.S. said: Pozdrav druze, da to je to! Ali ne zaboravi da je to blicer/kontroler za LED svetlo. Ako hoces da i u repu blica, fabricku sijalicu moras zameniti za onu led tipa, i to ne bilo kakvu. Kontroler nema snage da blica neku jacu CREE ili COB led sijalicu, super radi sa SMD. Slikacu ti kasnije. Pa trebalo bi da mi je repu led, tako bar pise u manuala, e sad da li SMD to je vec nauka za mene. Ovo za traku kad bi bio voljan da napravis pa da svratim jedan dan, placam novcem ili pecenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 11, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada otopli uradicemo na placu! (tamo gde si bio)... Elem, fabricki bi trebalo da je sijalica kao i kod mene, sa uzarenim vlaknom, 5w pozicija, 21w stop svetlo, tip BAY15D. Evo sijalica, obicna i njen LED pandan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 11, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kontroler slakovan u rep, u crnoj kesici je rezervna sajla za gas, plasticne vezice, osiguraci i jos par sitnica, ispod alata zarolano zamensko crevo za gorivo sa brzim spojkama... (Ima mesta za osnovno). Prva pomoc stoji iznad akumulatora. Vidi se kuda izlazi kabl iz kofera i gde je skriven dzek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. jel ovo znači da kofer nikad ne skidaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 11, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa skoro nikada ga ne skidam, ali nije problem, raskacim onaj dzek sa slike i otkljucam ga/skinem normalno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 12, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Donese postar deflektor! Hladno, pocinje i kisica ali morao sam u kratku probu, nije ga poruzneo mnogo, glavni vizir miran i ne ljulja.... Kada deflektor ispravim (prema napred) otkloni vetar sa kacige ali je ruzno da stoji tako, ova pozicija je kompromis! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 12, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dalje Posto sam napred stavio skoro 30% jace opruge a na zadnjem amortizeru sedmica (maksimalno naspanovana) ceo se motor podigao za skoro 30mm! Valja kompenzovati na stenderu bocnom, da ne stoji pod uglom koji nije predvidjen... 20mm produzetak, kao cipelica neka Pikovano u 5 tacaka, moze se odseci ako treba. Ode na plastifikaciju... Jos planirano je zameniti sVirenu nekom jacom (obecao prijatelj, ocekujem ) i led sijalica za kratko svetlo, neka koja svetli valjano a staje u far (da se orig. cep moze zatvoriti), za dugo sam vec nasao/namestio takvu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11092 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: da ne stoji pod uglom koji nije predvidjen... Brate i meni stoji mnogo ukrivo,mogao bih i ja da ga produzim,i ne zezam se mislim stvarno na motor,verovatno iz istog razloga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 15, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zamenio bih rizoma guvernal za neki "dublji", bitno je da mesto za prihvat bude 29mm! Guvernal i nosaci kupljeni u "burnout"-u. Oznaka "Rizoma MA005b" Debelozini aluminijumski, ne vibrira ni malo... Vidi se da sam pod nosac dodao podloske kako bih ga "podigao". Znaci ne patim od marke, bitno da je dublji i "manje otvoren", ne siri od 720mm, da prihvat po sredini bude 29mm i da nema ostecenje nikakvo. Neka ponudi ko sta ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 15, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za ovako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 16, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Tesla86, snadje me maler druze, isao da probam ovaj dodatni deflektor po ovoj vetrusini. Ka Batocini prazno, dao gascinu kao majmun i otpor vetra mi slomi glavni vizir! Vidim da si menjao, bi li mi prodao stari? Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 16, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pokrivam masinu i kada se ne slogirah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 16, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre, kad rece "slomi glavni vizir" ja pomislio odleteo cei vizir sa motora Promenio Mart 16, 2021 član filipfg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 16, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam odmah odvio ovaj dodatak otkinuo bi ga sigurno! Kada sam video da je linija krenula pao mi je mrak na oci.. A taman me je preskakao vetar, tisina... Rekoh da ga malo okomitije uspravim i probam... Ne da se! Deflektor sam uzeo naj manji, lagan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. nikakav problem, jedino što mi je na njemu reg.nalepnica pa čekam samo da prodje tehnicki sa ovim novim vizirom i dobijem novu nalepnicu. Pošto je nov malo toniran i deflektor je pričvršćen kroz vizir pa ne može da se skine (ostaju rupe na viziru), moram da sačekam da vidim kako će da proći tehnički pregled, u slučaju da zakeraju moraću da vratim stari. Registracija je za mesec dana (28 sledećeg meseca) nadam se da ti se ne žuri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, poslah ti PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Tesla86 je napisao: Registracija je za mesec dana (28 sledećeg meseca) nadam se da ti se ne žuri. Ehhh druze moj, normalan covek bi do daljnjeg vozio ovako ali posto ja to nisam... Prihvatim nekako anomalije pre mene nastale, koliko je razumno i sam saniram ali kada ja, gluposcu nesto unistim bas mi tesko pada Elem, link koji si mi poslao je super, volim givi vizire, debeli su i ne vibriraju. Zovem motoland ali prvo ocekujem odgovor Gagija iz Balosave, oni drze MRA, njihov touring nodel je lepsi od givija! Zvao sam jutros pre otvaranja http://www.3t-racing.com/pub/catalog/1426160587025_gsx650f_t1.jpg MRA GSX 650 F - Touring windshield "T" WWW.3T-RACING.COM MRA GSX 650 F - Touring windshield 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 3t racing nema nista od vizira na stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 17, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da očekujemo deflektor u sekciji Oglasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor je vec krenuo kod @Nole Bg a zahvaljujuci @Tesla86 koji je link prosledio sa suzanu je porucen produzeni givi vizir iz Motoland-a! VIZIR KD270S-D270S | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Boja vizira: blago zatamnjen Visina: 45 cm Širina: 38,5 cm 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motoland poslao poruceno! Stigao mail, 5 minuta po narucivanju, da ne poverujes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: Motoland poslao poruceno! Stigao mail, 5 minuta po narucivanju, da ne poverujes... Koja je cena vizira kod njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Mart 17, 2021 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 11200 dinara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...