Koprian 405 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Marko je ime a motor nemam jos uvek, vec 10 godina imam neke vece prioritete, ubi standard ...ali ne da se vise cekati, prodje voz a i kilaza raste a samim tim i potrebna kubikaza Problem je sto sam nekada pre decenije i nesto sitno ima tu srecu da okusim voznju i slobodu na motoru, kao i da naucim da ne volim brzu voznju, na to me kola teraju (cudno), sve vreme mi nedostaje motor i laganica krstarenje nekim zabacenim putevima. Planiram uzeti neki virago 535 ili vec nesto slicno, a vec nekad, nadam se, i V-Max (zivotna zelja). Sad, ako sve bude kako valja najkasnije sledece sezone bi mogli da se druzimo, do tada bi bilo lepo informisati se svim promenama stvari u protekloj deceniji, a nije da ih nema, naravno uz vasu pomoc i kod odabira motora kao i nalazenja istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,lepo predstavljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 30, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Marko! Zasto u planu ne bi bio i neki enduro-touring model? Odlicni su za zabacene puteve, opusteno krstarenje, a ne plase se ni laksih terenskih prepreka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Puno vam svima hvala na dobrodoslici... bas nekako, skroz, prija... @Nikolic, poznajem sebe... vozio sam i BMX kao i Downhill mountain bike... i jedno i drugo krajnje extremno i sa posledicama ..volim enduroe do neba, ali takodje i znam da bi me povuklo da probam "pa makar nesto lagano" a onda bih opet jovo nanovo kupovao motor, kao i bicikle ranije mada vazno je da sam ostao citav, koliko toliko heh ali sad pogadjam vreme bolje nego ovi vracevi na rts-u Iz slicnog razloga sam voleo vise mrcinu od mercedesa nego ostala svoja kola, nije mi dao da ga vozim kako ne treba... mada i njega sam jadnika na planinu peo Motor mi je ipak sinonim za laganica uzivanciju, a na tome bih i da mi ostane Isto tako, nisam sebi nikad dozvolio na motor bez zastite da sednem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...