Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Pozdrav svima, Marko je ime a motor nemam jos uvek, vec 10 godina imam neke vece prioritete, ubi standard :) ...ali ne da se vise cekati, prodje voz a i kilaza raste a samim tim i potrebna kubikaza :) Problem je sto sam nekada pre decenije i nesto sitno ima tu srecu da okusim voznju i slobodu na motoru, kao i da naucim da ne volim brzu voznju, na to me kola teraju (cudno), sve vreme mi nedostaje motor i laganica krstarenje nekim zabacenim putevima. Planiram uzeti neki virago 535 ili vec nesto slicno, a vec nekad, nadam se, i V-Max (zivotna zelja). Sad, ako sve bude kako valja najkasnije sledece sezone bi mogli da se druzimo, do tada bi bilo lepo informisati se svim promenama stvari u protekloj deceniji, a nije da ih nema, naravno uz vasu pomoc i kod odabira motora kao i nalazenja istog.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

Dobrodosao Marko!

Zasto u planu ne bi bio i neki enduro-touring model?

Odlicni su za zabacene puteve, opusteno krstarenje, a ne plase se ni laksih terenskih prepreka!  :)

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Puno vam svima hvala na dobrodoslici... bas nekako, skroz, prija...

@Nikolic, poznajem sebe... vozio sam i BMX kao i Downhill mountain bike... i jedno i drugo krajnje extremno i sa posledicama :) ..volim enduroe do neba,  ali takodje i znam da bi me povuklo da probam "pa makar nesto lagano" a onda bih opet jovo nanovo kupovao motor, kao i bicikle ranije :) mada vazno je da sam ostao citav, koliko toliko :) heh ali sad pogadjam vreme bolje nego ovi vracevi na rts-u

Iz slicnog razloga sam voleo vise mrcinu od mercedesa nego ostala svoja kola, nije mi dao da ga vozim kako ne treba... mada i njega sam jadnika na planinu peo :)

Motor mi je ipak sinonim za laganica uzivanciju, a na tome bih i da mi ostane :) 

Isto tako, nisam sebi nikad dozvolio na motor bez zastite da sednem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja