ThePainkiller 4384 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju retro model kožnih rukavica, u odličnom stanju. Rukavice imaju termo postavu i za hladnije dane su. Veličina je M. Cena - 1000 din. 0603171985 - Boris 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A za koju duzinu prsta su? To M, L nije uvek isto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jul 12, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si ukrao od Grunfa. Priznaj 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aca bre je napisao: A za koju duzinu prsta su? To M, L nije uvek isto Ja nosim L veličinu, iliti br. 10. Ove su mi za broj male, znači da su realan br. 9. Mogu i da ih izmerim pa da postavim mere u toku sutrašnjeg dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas pogledah kako se racuna velicina... Nista onda. Hvala. Meni bi trebalo onda velicina 10-11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Može za 800 din... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 11, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ih uzeo al dzaba kad velicina ne odgovara. Jbg.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Ne znam velicinu (svoju) dok ne probam. Ako kojim slucajem dolazis za Bgd ovih dana, da se nadjemo. Ako se ne proda do skupa u Vizicima, vidimo se tamo. Inace, kako se mere prsti na rukama, odakle dokle, da bih znao pribliznu velicinu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Blaza je napisao: Zainteresovan. Ne znam velicinu (svoju) dok ne probam. Ako kojim slucajem dolazis za Bgd ovih dana, da se nadjemo. Ako se ne proda do skupa u Vizicima, vidimo se tamo. Inace, kako se mere prsti na rukama, odakle dokle, da bih znao pribliznu velicinu ? Mogu ih poneti u Vizić. A mogu ih poslati i po burazeru za BG... Burazer sutra dolazi do mene i vraća se u BG u nedelju, pa mogu i njemu dati pa da se čujete i nađete negde da probaš rukavice... Javi kako ti više odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na kasnom odgovoru, moze slobodno u nedelju, radim ceo dan pa posle posla (18h) mogu da se nadjem sa njim, a mozda i ranije. Posalji mi njegov broj na pp ako ponese za Bgd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Blaza je napisao: Izvini na kasnom odgovoru, moze slobodno u nedelju, radim ceo dan pa posle posla (18h) mogu da se nadjem sa njim, a mozda i ranije. Posalji mi njegov broj na pp ako ponese za Bgd Ok. Daću onda njemu da ponese za BG. Poslaću ti njegov br. na PP pa da se čujete i dogovorite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 15, 2020 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ih nosio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...