Denis231 2 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Kupio sam Apriliu Rs 50, 2001 godište, motor je u okej stanju. Uskoro ću ga i registrovati, takođe bih voleo i putovati sa njim. Ako je iko putovao sa njim jel mi može reći par saveta, kako se ponaša motor. Iskreno i nisam neki fan brzine, tako da sam motor ne bi ni terao bog zna kako. Za početak bi pravio neke ture po Vojvodini, zanima me isto i jel bi mogao otići i malo dalje, hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4328 Napisano Jul 9, 2020 motoras, 2489 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor ispravan možeš gde hoćeš i dokle hoćeš. Najvažnije je da ga ne preforsiras. Da ga ne pregrejes. Laganini možeš i na more s njim. Ali kad prodje korona,Jebi ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rile_00 0 Napisano Octobar 11, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Nis Motocikl: Aprilia RS 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav takodje sam kupio apriliu rs50 i imam problem sa njom.. kada je palim na taster ona samo vergla i nece da upali, na gurku pali kao mina kada se ugreje motor onda i na dugme pali sta moze tu da bude?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...