X8 Vračar 4860 Napisano Jul 6, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kako Makedonac na granici zna da će motor ostati na prikolici i da će zaista ići samo tako u GR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jul 6, 2020 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, X8 Vračar said: Kako Makedonac na granici zna da će motor ostati na prikolici i da će zaista ići samo tako u GR? Tako sam razmišljao, pa sam izvadio zeleni karton...jbg. izgleda da nije baš moranje...mada bi dobro razmislio kada bi ponovo išao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za MKD, ali sam jednom na ulasku u BiH (tačnije u RS) zaturio zeleni karton, pa mi je ponuđeno da ga odmah kupim na samom graničnom prelazu, u kućici pored. Naravno našao sam papirić u pregradi za rukavice, ali vredi proveriti, ako ima da se kupi na granici, može da proba da ode bez zelenog kartona za moped. Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2629 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što je tu znatno skuplje. Makar sam ja tako čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njerkan 3 Napisano Jul 6, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ništa probacu tako jednog lepog dana kad prolaz do Grcke bude normalan. iskreno ne verujem da ce Makedonci uopste da gledaju u gepek ili sta vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Voziš kombi?Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1208 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se zeleni karton uzima na granici, onda je oko 30e za 7 dana. Tj barem je tako bilo pre jedno 3 godine kada sam na frku morao ici za vikend preko (BiH), a nisam imao zeleni. Od tada svaki put prilikom registracije auta uzimam zeleni, jeftinije je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 20, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis motor na prikolici ne treba ti zeleni karton za njega. U najgorem slucaju mozes da uradiš tehnicki u Presevu i da postom posaljes papire za registraciju motora nekome da ga registrije u agenciji. I oni ti lepo posalju nalepnicu i miran si....u tom slucaju bih ti preporučio da uzmes neki 250cc motor kad vec imas dozvolu da se u Grckoj vozis ko čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 20, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2020. at 23:53, maxx je napisao: Ako se zeleni karton uzima na granici, onda je oko 30e za 7 dana. Tj barem je tako bilo pre jedno 3 godine kada sam na frku morao ici za vikend preko (BiH), a nisam imao zeleni. Od tada svaki put prilikom registracije auta uzimam zeleni, jeftinije je. 50e za 7 dana, ja sam ga kupovao na mk granici zbog pogresnog zelenog kartona koji su mi dali u agenciji. Bez obzira da li je na prikolici, mora zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisam znao...Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis motor na prikolici ne treba ti zeleni karton za njega. U najgorem slucaju mozes da uradiš tehnicki u Presevu i da postom posaljes papire za registraciju motora nekome da ga registrije u agenciji. I oni ti lepo posalju nalepnicu i miran si....u tom slucaju bih ti preporučio da uzmes neki 250cc motor kad vec imas dozvolu da se u Grckoj vozis ko čovek Reče čovek da zbog njegovog ćaleta uzima motor za AM kategoriju, jer otac ima samo BПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 20, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Aham izvinjavam se nisam imao nameru da obmanem kolegu.... U svakom slucaju treba ponovo proveriti za zeleni karton...mada sada i ne moze da se ide kroz Makedoniju a Grci mislim da ne traže ZK jer imamo potpisan ugovor sa EU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2408 Napisano Jul 20, 2020 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce jednom i makedonci da podpišu taj ugovor više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan I Bosanci bi mogliПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njerkan 3 Napisano Avgust 7, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege uzeo sam juce Gilera Runner sp 50 2017. godište. Iskreno gledao sam nešto starije, ali otac je hteo nov motor pa smo našli kompromis. Staje u dzipa sto je ok, samo još da dočekamo nekako da odemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Avgust 8, 2020 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Ćaletu samo izvadi ovlascenje za upravljanje tudjim motornim vozilom u inostranstvu. Za svaki slucaj, mada, meni nikad nisu trazili, ni na granici ni ovako. Doduse, ovako me me nisu nikad ni zaustavljali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njerkan 3 Napisano Avgust 8, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvadicu mu svakako. Imam i ja takvo jer njegovim autom idem na more. Što reče nikad mi niko to nije tražio, ali bolje da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...