Milance 067 201 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem komp sa ovim karakteristikama ili ga menjam za neku moto opremu sa mojom ili vašom doplatom, normalno približnih iznosa . Stoji mi kao nepotreban a vi predlažite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Neke manje pantalone, muške ili sve jedno ženske, neke rukavice.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Avgust 5, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje. Najviše bi mi legle neke moto pantalone manjeg broja. Nije problem ni moja doplata ili bilo koja kombinacija jer je realno šteta da stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...