mrxfon 1495 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam dugo vec ovde na BJB-u i tek sad vidim ovaj putopis. Fenomenalno. Evo ceo dan napolju sneg a ja citam o pustinjama i tropskim temperaturama. Steta sto je sad malo teze otici u te krajeve. Zna li neko sta je sa autorima putopisa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Decembar 3, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Živi, zdravi i veseli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bogu fala....Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 8, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da prosledi knjigu u elektronskom formatu ili je okaci na Google drive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Decembar 8, 2017 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan sta fali mezi https://mega.nz/#!gxcVzJxR!PEL11DVYWAqxv5_XFIHRmCWA0j5-4areXn5eF5pNTIk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Decembar 19, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan S vremena na vreme naletim na ovaj putopis (kad bolje razmislim mozda i svake zime od kako sam ga prvi put procitao) i uvek ga iznova doživim kao i prvi put kad sam ga pročitao. Za ove hladne dane kao melem na ranu. P.S. I uvek pomislim na ovu demokratiju koja je uvedena Siriji. Kakva šteta za onakvu zemlju i onakve ljude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 19, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam uzivao vozeci se ovih dana iza njih po zemlji koje vise nema, steta. Lepe zelje svima a posebno autorima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Januar 2, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Eto prodje 10 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Januar 19, 2018 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos ovakvih tema za citanje u podforumu? Preporucite ako ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, potražiVozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 20, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, SQTR said: Ima li jos ovakvih tema za citanje u podforumu? Preporucite ako ima. Kucaj na youtube Zemlja vatre. Na forumu Caspian sea tour 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Knjiga je putopis, a ova tema je monografija! Rade li slike jos uvek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.1.2018. at 11:05 AM, SQTR said: Ima li jos ovakvih tema za citanje u podforumu? Preporucite ako ima. Takođe Bliski Istok kao destinacija i jako dobro napisan putopis,sa još boljim fotkama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1557 Napisano Jun 24, 2019 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan @matijak izvini brale sto mi je trebalo ovoliko vremena da saznam za ovo remek delo i procitam ga... Hvala! p.s. sta bi sa slikom tog tepiha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kontakt od @matijak ? Ili primerak knjige na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 15, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Stavio je Matija negde celu knjigu u PDF-u. Ja sam iskoristio i u lokalnoj kopirnici odštampao bio. Koliko puta su je svi čitali skoro se pocepala, ali čuva svoje vredno mesto na polici! Fenomenalna knjiga i putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Avgust 15, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da nadjem bas knjigu, knjigu. Tako da ako neko ima da je rad prodati nek se javi. PDF svakako skinuo, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Advokat 25 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, mozda je malo sramota, al' ja naisao na ovaj putopis posle dugo vremena i malo pustio suzicu… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LjubomirMK 50 Napisano Januar 23, 2020 U prolazu, 59 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: BMW R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR mi je ovih dana preporicio da procitam ovaj putopis na kog nisam neletio da sad. Ma da nisam ni mogo posto sam se uclanio pred nekoliko meseci. Osim toga sto danas isto ko da nisam ni bio na poso, nisam ni dorickova ni rucao. Znaci tek posle posla nesto kao kasni rucak, rana vecera. Oci me bole glava me boli, procitao sve iz prve. Vidim da je ovo bilo davno i izvodljivo. Sad je bezbedno jedino do turske. @MatijaK svaka ti cast covece!!! Posle ovoga, nasa potuvanja izgledaju smesno. Idemo po evropskoj unii, spavamo u lepim hotelima, ovlascen servis na svakih 100-150 km. U Bugariji i Turskoj nije tolko strasno i da pukne prednja viljuska, ali sta ako se to desi i nekoj nedodjiji u Siriji?? Treba hrabrosti za ovo sto ste izveli ti i tvoja supruga. A granica izmegju hrabrog i ludog je mnogo tanka Svaka vam cast jos jednom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Januar 23, 2020 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od najboljih putopisa na forumu, uz Bandolerose i momke iz BGa koji su isli motorima od 20+ godina u Jordan cini mi se? Treba da imaju na youtube epizode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja tek sad videh ovaj putopis, a koliko je vremena prošlo da vam je i sin porastao. O putopisu su mnogi rekli puno lepih reči kojima se i ja pridružujem. Treba imati dara, inspiracije i volje biranim rečima preneti svoje doživljaje i osećanja drugima, pa da onda ona sama odigraju ulogu čežnje, znatiželje, inspiracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...