Jump to content

Moto Zajednica

Kaciga AGV GP-Pro Racing blue XS velicina NOVA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Dakle, na prodaju nova kaciga AGV GP-Pro Racing Blue, velicina XS.

Kaciga nije nosena na motoru, probana je u radnji i nosena u sobi, nije skidana nalepnica sa vizira. Razlog prodaje je sto sam definitivno omasio velicinu, mala mi je (posle malo duzeg nosenja u sobi sam to ustanovio :D ).

Kaciga je vrh, najbolje sto sam ja do sada probao, ekstra lagana (karbon/kevlar) i udobna na glavi (kome je taman :D).

Cena je [glow=red,2,300]290e[/glow] (mene je kostala lepo preko 440 u Madjarskoj, toliko je i kod nas ovaj model).

Na slikama je ona desno (mrzelo me da je slikam obaska, ovo sam slikao kad sam kupio obe), dakle ona na kojoj pise AGV :D.

Kaciga je zaista extra, i cim je prodam jurim broj vecu (ako neko hoce da se menja, moze :D ). Eto prilike za nekog sa manjom glavom (ili za neko devojce koje ne misli da je taj iznos dati mnogo za extra kacigu).

post-1015-12879001468429_thumb.jpg

post-1015-12879001469215_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Aj' da probamo ponovo...nova cena 290 eura... Kaciga je vrh, ja bolju nisam probao (a probao sam ih bas dosta)...i cena je ok, ne moze se naci ovakva kaciga za te pare...pa kome pase velicina...

• U prolazu, 38 postova

Mogu samo reci da je ovaj model kacige vrh.Imam je vec 4 sezone a i dalje je kao i kada sam je kupio,a  presla je dosta.

Vredi svaki dinar ,mislim evro :-)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Mogu samo reci da je ovaj model kacige vrh.Imam je vec 4 sezone a i dalje je kao i kada sam je kupio,a  presla je dosta.

Vredi svaki dinar ,mislim evro :-)

+1, ja imam takvu istu kao Shesti, samo u MS velicini. :)  Kaciga je neverovatno lagana, kao da nemas nista na glavi.

Za obim glave 54-55cm, mada zavisi od oblika glave...meni je kaciga uglavnom dobra, ali me steze na usima (sta cu kad su velike i klempave :D), a imam obim glave 56cm.

Prodato, moze lock (doduse ne preko foruma, danas izasao popodne oglas na moto-oglasima, zovnu covek sa malom glavom, dodje i kupi :)... a vec sam mislio da motore voze samo glavonje  :D :D :D .

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja