shejtan 379 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan moto, jel ima nekog okvirnog datuma za meeting? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako rekoh na samom početku, mislim da bismo to mogli izvesti kroz osmi mjesec. Ja osobno nebih žurio, jer mislim da je bolje da nas se sastavi što više, dakle da si uzemo još vremena da proširimo sastav. Momentalno stanje Afrikanaca izgleda ovako: MOTORI HR 1. Bravo Karlovac 2. rocky6 Slavonija ? 3. JURICA Međimurje ? 4. koma-1 Varaždin 5. AntisaIM Zagreb 6. Motopub Šibenik 7. Bruno 8. Majstor MOTO SVET 1. moto rider 2. nn666 3. RusAndrey 4. Guli 5. Angel girl BJ BIKERS 1. Boban 2. Cope 3. Dane@ 4. Shejtan 5. Misirac 6. Zozon 7. aca-pn 8. GS 9. Ribolovac 10. Gojko 11. Turbopedja 12. Atomski mrav UKUPNO NAS JE 25 U tijeku je pronalaženje ljudi koji nisu prisutni na forumu. Isto tako se svi pokušajte angažitrati da animiramo ljude koji nisu na internetu a možda bi se priključili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Jul 27, 2008 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo prvo da vidimo gde bi se okupili, lako cemo posle da animiramo ljude kad znamo sve podatke. Da ne bude recimo ja pozovem nekog, on se prijavi, pa kad cuje za mesto okupljanja odustane. Bolje onda i da se ne prijavljuje, nego da racunas na nekog, a on otkaze posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Uz najbolju volju, ne kužim zašto bi neko odustao zbog mjesta okupljanja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Jul 27, 2008 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam "recimo" sto znaci "na primer" - zbog vize. Sto se mene tice ici cu na bilo koje mesto okupljanja sem ako ne moram da vadim vizu zbog toga. Znaci moze cela bivsa SFRJ (gde vam odgovara) sem Slovenije jer za nju treba viza, da stojim pred ambasadom i molim za vizu nemam nameru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam "recimo" sto znaci "na primer" - zbog vize. Sto se mene tice ici cu na bilo koje mesto okupljanja sem ako ne moram da vadim vizu zbog toga. Znaci moze cela bivsa SFRJ (gde vam odgovara) sem Slovenije jer za nju treba viza, da stojim pred ambasadom i molim za vizu nemam nameru. Viza? Yebote, nisan zna da toga još ima ??? MI smo u HR razglabali da se susretnemo ali je to prije ljeta palo u vodu kao i kod vas. Ja sam zadnjih desetak dana lobirao da se sparimo sa SLO Afrikancima i jedni i drugi su to prihvatili. Onda sam se uključio na BJB i tu pokrenuo inicijativu da se svi skupa nađemo. Obzirom da smo raštrkani istočno i zapadno mislim da bi mjesto sustreta trebalo biti ili u HR ili u Bosni. Nadam se da tu ne treba nikakvih viza. Viza je shit, tu se slažem ali se nadam da niko od nas nije opterećen bilo kakvim demaagogijama koje bi nas spriječile da se nađemo negdi na sredini, znači u HR ili u Bosni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan RS-BIH, bi bila idealna varijanta za nas iz "geta". Nemam ništa ni protiv HR, ali na nesreću mi je istekao pasoš i moram da izvadim novi, a procedura kod nas traaaaaajeeeeee....... :( :( Ko zna, možda i uvedu vize dok se sakupi ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan RS-BIH, bi bila idealna varijanta za nas iz "geta". Nemam ništa ni protiv HR, ali na nesreću mi je istekao pasoš i moram da izvadim novi, a procedura kod nas traaaaaajeeeeee....... :( :( Ko zna, možda i uvedu vize dok se sakupi ekipa Moj predlog je Banja Luka. Svima je dostupno a kilometraza je manje vise slicna. Veliki grad u kome se mogu zadovoljiti sve nase potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jul 28, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boban 2. Cope 3. Dane@ 4. Shejtan 5. Misirac 6. Zozon 7. aca-pn 8. GS 9. Ribolovac 10. Gojko 11. Turbopedja 12. Atomski mrav 13. Lalajko Gde bas br 13... Inace, bilo gde BiH ili HR je ok. Narocito Banja luka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Jul 28, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Ja osobno nemam ništa protiv, dapače. Banja Luka uzdah momaka! No bilo bi dobro da smo negdi u prirodi a ne baš u gradu. Ima li tamo kakav park prirod, izletište ili slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jul 28, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja osobno nemam ništa protiv, dapače. Banja Luka uzdah momaka! No bilo bi dobro da smo negdi u prirodi a ne baš u gradu. Ima li tamo kakav park prirod, izletište ili slično? Jel tu bese ima neko jezero? Balkan ili tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Balkana je kod Mrkonjic Grada mada ni to nije daleko od Banja Luke. Jos malo dalje je cuveni Zelenkovac gde se odrzavaju kao neki festivali ali tamo ne bez satora. Ispred Banja Luke na tranzitu ima restoran jezero koje je poznato po dobroj klopi i ostalim pogodnostima. Ta lokacija je po meni najbolja. Samo treba videti posto je spavanje tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , upravo sam nasao nesto: http://www.banjaluka.rs.ba/_l/default.aspx?pg=turizam/moteli/jezero.html&newsCat=&forumCat=&type=plain Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja ;D Zaboravih da kazem da je 100 Eura oko 195 Konvertabilnih Maraka ukoliko se nista nije menjalo od moje zadnje posete BL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jul 29, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je to jezero. Samo se plasim da ce tamo biti velike guzve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da pametujem ,ali skupiti trideset ljudi na mjestu koje vidimo na slici i u gradu u kome nemamo nekog ko ce to da organizuje je nemoguce! Ako mislite da taj dan prode u traganju za boljom lokacijom ,vodom i slicno ,onda O.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo neka planina. Nasi ljudi nemaju bas naviku da idu po planinama, pa guzve nece biti. Bice mesta, necemo nikome smetati, a jos ako ima neka makadamska staza, milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Okolina Mrkonjic Grada i samo jezero Balkana je izuzetno lepa i pogodna za ovakav susret, solidno poznajem taj kraj i mogu osmisliti neku voznju pogodnu za Afrikance, ne mogu prihvatiti neku ozbiljniju organizaciju mada mogu pomoci posto poznajem ljude u tom kraju i imam rodjake u Šipovu. Sama voznja do tamo je dozivljaj za sebe, Banja Luka-Mrkonjic Grad kanjonom Vrbasa...dva miliona krivina, zatim blizina Jajca, izvora Plive (jedna od najcistijih reka danas) otvara mogucnost za jako lep vikend! Ovde mozete pogledati kako ustvari izgleda. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7522.msg95644#msg95644 PS Nemojte misliti da insistiram na ovoj destinaciji, ja cu (ako mi posao dozvoli) doci u Bosnu, Hrvatsku, Sloveniju ili Srbiju, gde god skup bude organizovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo neka planina. Nasi ljudi nemaju bas naviku da idu po planinama, pa guzve nece biti. Bice mesta, necemo nikome smetati, a jos ako ima neka makadamska staza, milina... Ako vam odgovara izlet na planinu mogu da nadem mjesto na Jahorini, tu nam nece niko smetati ,moze se organizovati jedna light off road voznja i kamp . Prednost je sto sve to ne moramo placati nitii traziti dozvolu od bilo koga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ću da nalepim Africa Twin na moju skelu i gotovo je sigurno da ću vam se priključiti. Pa makar mi XL spalili na lomači! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da pametujem ,ali skupiti trideset ljudi na mjestu koje vidimo na slici i u gradu u kome nemamo nekog ko ce to da organizuje je nemoguce! Ako mislite da taj dan prode u traganju za boljom lokacijom ,vodom i slicno ,onda O.K. Potpuno se slazem... Ajmo da napravimo listu prioriteta sta trazimo i sta nam je potrebno. Da li je to smestaj, blizina vode, planina, off-road staze, ili nesto slicno? Dajte vase predloge, zelje ili potrebe. Ja celu Bosnu poznajem "u kvadratni metar" ;D. Dugo sam tamo radio i stalno bio na terenu. Iskopacemo neku lokaciju koja svima odgovara. Evo za pocetak dajem jos jedan predlog a to je ribnjak i rezervat "Bardaca" blizu Srpca i Gradiske. Tereni su lepi a blizu je auto-puta i lako se nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ću da nalepim Africa Twin na moju skelu i gotovo je sigurno da ću vam se priključiti. Pa makar mi XL spalili na lomači! Gdje mislis da stavis natpis"Africa Twin" , ne moze stati od onih silnih zivotinja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ću da nalepim Africa Twin na moju skelu i gotovo je sigurno da ću vam se priključiti. Pa makar mi XL spalili na lomači! Gdje mislis da stavis natpis"Africa Twin" , ne moze stati od onih silnih zivotinja! Paziću na one ugrožene vrste, a ostalima šta se desi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja ne budem iso, dam ti moju Afriku, pa da imas najbolju na skupu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa na Motori HR predložila je za susret dvorac Trakošćan. 80 km od ZG prema Varaždinu. Odgovaraće Slovencima i Mađarima koji će se također uključiti. Kamp je osiguran u podnožju dvorca na livadi iznad koje je šuma i brjeg a sa druge strane teče rjeka Bednja. Kraj toga je ugostiteljski objekt restoran, dogovorena cjena hrane je 20kn za porciju graha i 20kn par kobasica. (2,5 eur) izgleda ovako: http://www.trakoscan.hr/opcipodaci.asp Šta mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...