Pauk 613 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju,41000 km,prva farba... Pre 1500 km uradjen servis,zamena ulja(Motul),filteri(ulja i vazduha),zamenjene plocice na prednjim i zadnjim kocnicama.Gume solidne,po mojoj proceni guraju ovu i sedecu sezonu.Zamenjen lanac i lancanici(DID). Od dodatne opreme ima crash barove. Motor je u extra stanju,spremao sam ga za sebe ali igrom slucaja trenutno su neke druge stvari bitnije.Motor je uglavnom vozen van grada i koristio se za putovanja! Registrovan do 01.08.09. Cena 2400 evra. Nenad 063/7-817-817,motor se nalazi u Beogradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi vamo sad,primecujem da je konkurencija jako velika(ako,ako,zdrava je,al za kupce samo ;D),tako da je doslo do nekih izmena.Da rezimiramo i osvezimo malo oglas!Dakle: -sa motora nikada padano -gume solidne -pre 1500 km uradjen veliki servis(zamena filtera vazduha,ulja(Motul),svecica,plocica,lancanika i lanca(DID) -uz motor idu 2 original kljuca i knjiga-user manual(na nemackom). -crash barovi Motor REGISTROVAN GODINU DANA Cena 2400 evra!Hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 6, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam, motor sam gledao vise puta, stvarno je kao iz fabrike. Moj savet potencijalnim kupcima je da ga uzivo pogledaju, to bar nista ne kosta, verujte vredece. A i dodatna oprema koja ide uz motor kosta bar 400e i to treba uzeti u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican u svakom aspektu. Nisam ga vozio ali sam se vozio na njemu i vise puta ga pazljivo gledao i slusao. Pauke, ti bi mogao i da das garanciju na njega bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ortak verovatno oce da uzme, aj posalji mi na privatne poruke adresu gde se nalazi motor i kad mozemo da ga pogledamo ako vec nije otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ortak verovatno oce da uzme, aj posalji mi na privatne poruke adresu gde se nalazi motor i kad mozemo da ga pogledamo ako vec nije otisao. Proveri PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zimska ponuda-2400 evra,HITNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a tvoj motor je stalno ispred sava centra ;D gledam ga prekljuce i shvatim da sam ga video u oglasima ovde ko zeli da kupi enduro evo ga dobar motor za male pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan a tvoj motor je stalno ispred sava centra ;D gledam ga prekljuce i shvatim da sam ga video u oglasima ovde ko zeli da kupi enduro evo ga dobar motor za male pare Xexe,to je motor drugara Tokaje,takodje clana foruma,moj motor uredno ceka novog kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostav`te mi moju suzanu na miru ne dam ! .. ujedam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ostav`te mi moju suzanu na miru ne dam ! .. ujedam ma necemo joj nista, ja sam pobrkao jer imate obojca nalepnicu na prednjem blatobranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sa koferom cena 2400 evra,bez kofera 2300! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos malo sa ovom zimskom cenom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Novembar 13, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za <-------- ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za <-------- ? Druze,na moju zalost,samo kes me zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Novembar 14, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kes ces da potrosis, a ovome nista ne mozes Hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odeeee sokocalo,moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Novembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Novembar 20, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan O falim te boze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan eto para... svadba, svadba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...