uff 13 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Uff motor ti je uffffffffff DOBAR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci slazem se sa vama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan digitalna tabla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i u roze boji za devojcice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo ubavo motorče ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 27, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze li zamena uz doplatu za ovo? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25169.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze li zamena uz doplatu za ovo? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25169.0 Menjao bi za full kros ili supermoto,enduro.. nisam za skutere neznam ni da vozim to probao pre neki dan hondin silver wing od 600ccm i nekako sam nestabilan na njemu.nikako mi se nije svidelo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja ovo dobro shvatam, mozes sam da menjas boju instrument table ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja ovo dobro shvatam, mozes sam da menjas boju instrument table ? da 9 boja i biras koju hoces ja sam stavio da mi sija plavo a kad predjem odredjenu brzinu da se promeni u crvenu tako ne moram ni da gledam na tablu a znam koliko idem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da kazem, motor sam video uzivo i mogu slobodno da kazem da je mnogo lepsi nego ovde na slikama a to je jer ovaj uff nema pojma da fotografise znam da istina boli ali ocajan si fotograf ko zeli mlad a dobar motor moja preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ah da...chuvena Hondica...jako lepa i jako lepo ide...ko ga bude kupio,nema greshke s njim....Samo napred,motor je sjajan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? Ljudi da ne iskopaste prastari oglas a da ga je dasa prodao? Nije se skoro oglasio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne brini, nisam ga za dzabe iskopao jer sam se skoro vozio sa njim i sa ovim lepotanom ali zaboravio skroz da podsetim ljude na dobar primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 27, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo ovaj sat i koliko je bio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan za kimco quannon nov i koliko da ti pridajem para??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate ima bolesno dobru tablu!!!! ;D Ko god da ga kupi zelim mu lepu voznju a tebi srecu u prodaji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bil ti to menjao za ova moja dva u potpisu ili tako neki dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kod nekog lika u zrenjanunu ne secam se cene tacno.. Gde si uzeo ovaj sat i koliko je bio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...