Jump to content

Moto Zajednica

Neprijatna situacija...

Recommended Posts

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Cuti, ja sam ispljuvo full face kacigu iznutra  ::).... znaci ne mos' pljunuti napolje pa da i nema vizir, ali sta vredi kad ne znam sta radim kad mi padne roletna  :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1392 postova

Evo pre pola sata sam opet imao "neprijatnu situaciju"...pa ne mogu da verujem... U Zemunu prvi semafor pre lakat krivine, vozim 40ak kao i svi ispred mene, bio sam u srednjoj traci, drzim odstojanje 3-4metra, ka odjednom sa desne strane mi nailazi KAMION, i sece me i ulazi u onaj prazan prostor od3-4metra, ja po kocnici, opet skripe plasticne gume  ;) i omasi me baja za 10ak cm...Ja onako preplasen stojim na sred ulice, i polako kontam sta se desava, i u tom trenutku mi pukne qrac dam gascinu i pravac za kamionom, kad eto ti moje srece on stoji na semaforu a nema nikog iza njega! Priliazim motorom do vozacevih vrata, polako ga stavljam na copavu, zovem vozaca da izadje uz najeb*vanje mile majke, kad vozac otvara prozor i krene da mi se izvinjava i objasnjava sta je hteo da uradi ali mu nije poslo za rukom... inace ima oko 45 godina. Taman sto sam hteo da krenem da ga izvlacim iz kamiona, stade jedan lik u crnom dzipu marke mercedes sa tablama USA, i otvara prozor i pocne da vice i napusava vozaca kamiona : " alo majmune, pa sta radis to, decko je na motoru..." i nastavise oni da se napusavaju a ja upalio motor i odoh  ;D Jbg kad sam suvisan u toj prici  :D

a da je taj kamion bio 2008mo godiste crn sa zatamljenim staklima,alu felnama '21,cetvrorocifrenim tablama istih brojeva,sa spojlerom i neonkom ispod onda ne bi stao da se bijes a?  :);):D ;D

• U prolazu, 58 postova

Evo pre pola sata sam opet imao "neprijatnu situaciju"...pa ne mogu da verujem... U Zemunu prvi semafor pre lakat krivine, vozim 40ak kao i svi ispred mene, bio sam u srednjoj traci, drzim odstojanje 3-4metra, ka odjednom sa desne strane mi nailazi KAMION, i sece me i ulazi u onaj prazan prostor od3-4metra, ja po kocnici, opet skripe plasticne gume  ;) i omasi me baja za 10ak cm...Ja onako preplasen stojim na sred ulice, i polako kontam sta se desava, i u tom trenutku mi pukne qrac dam gascinu i pravac za kamionom, kad eto ti moje srece on stoji na semaforu a nema nikog iza njega! Priliazim motorom do vozacevih vrata, polako ga stavljam na copavu, zovem vozaca da izadje uz najeb*vanje mile majke, kad vozac otvara prozor i krene da mi se izvinjava i objasnjava sta je hteo da uradi ali mu nije poslo za rukom... inace ima oko 45 godina. Taman sto sam hteo da krenem da ga izvlacim iz kamiona, stade jedan lik u crnom dzipu marke mercedes sa tablama USA, i otvara prozor i pocne da vice i napusava vozaca kamiona : " alo majmune, pa sta radis to, decko je na motoru..." i nastavise oni da se napusavaju a ja upalio motor i odoh  ;D Jbg kad sam suvisan u toj prici  :D

a da je taj kamion bio 2008mo godiste crn sa zatamljenim staklima,alu felnama '21,cetvrorocifrenim tablama istih brojeva,sa spojlerom i neonkom ispod onda ne bi stao da se bijes a?  :);):D ;D

ma qrac sad prvo bijem, pa pitam za zdravlje, jbg, smucilo mi se da svaki dan izbegavam i i napusavam se sa debilima. Znaci BATINE!!!

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot

Sreca kamioni sad imaju servo pa ni kamiondzije vise nisu ko nekad  ;D

Sad mozemo da se svadjamo i psujemo, ako treba i da bijemo, a da u procesu ne zavrsimo ispresavijani gde to priroda nije predvidela  :D

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Juce oko 18h, vracam se iz grada i idem obilaznicom oko Mladenovca. Vozim oko 60kmh i sustizem autobus koji nameravam da obidjem. Medjutim u susret mi idu dva vozila i ja naravno cekam da se mimoidjemo i da onda preteknem bus. Krajickom oka vidim da momci koji sede na zadnjem sedistu busa gledaju motoristu i nesto se domundjavaju. U tom trenutku jedan ustaje i kroz bocni prozor protura flasu od koka kole, ja legnem na sirenu i klimajuci glavom mu dajem znak da to ne radi. Iako sam ga upozorio da to ne radi, tip baca flasu i kao da me je gadjao, direkt u kacigu. Sva sreca bila bila je skoro prazna. Sledece sta sam video da se frajeri smeju i tu mi pada mrak na oci. Preteknem bus i posle 500m dobre razlike, stajem, parkiram motor i mahnem vozacu da stane kao da sam u nevolji. Covek stane i ja kao pomahnitao ulecem u bus hvatam kretena za kosu i izvlacim ga napolje da mu objasnim da to nije lepo. Usput urlam da je majmuncina glupa, nevaspitana itd,itd. Posto sam vec dok sam ulazio u bus, urlajuci i rekao sta se dogodilo, sofer ustade i mene zagrli, moleci me da pustim idiota. Znam sofera, i mislim da sam samo da on ne bi imao problema, pustio kretencinu, naravno uz jednu vaspitnu...

• Svrati ponekad, 132 postova

Covece... pa nabio bi mu tu flasu u bulju!!!  >:(

Ne razumem zasto ga nisi upropastio od batina?! Ali bukvalno!

Ne mogu da se opasuljim, prosto ne mogu da verujem da likovi

imaju IQ na nivou bogomoljke i da su to uradili......

Koliko imaju godina od prilike?

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

..nisam malocas mogao da komentarisem na svojoj masini, a kolega gringo nije hteo da napise ono sto sam mu diktirao, slabi mu prstici onakve psovke da kucka. Sad, malo vremena kada je proslo, splasnuo mi je i bes, tako da samo mogu da prokomentarisem da pored sto bih ih malko ugazio, sto o sedista dok ih izvlacim sto po kanalu, e tu bih upotrebio sav svoj zen da se iskontrolisem i pozovem drugove strumpfove, a autobus neka ide dalje, ma teretio bih ih za pokusaj ubistva, crno ispod nokta i plombe bi im povadio na sudjenju bre, sve dok im roditelji sami ne pristanu da mi ih isporuce na kucnu adresu u malim paketima, stoka nedotupava....

izvinjavam se jos sam iznerviran, ali manje nego malopre

• Svrati ponekad, 258 postova

E, ovo je stvarno van zdravog razuma, i ja sam se iznervirao, ali neću da ulazim u pretpostavke kako bih reagovao.

Gorane, verujem da si uradio najbolju mogucu stvar uzevsi u obzir tu situaciju.

Neverovatno, kakvi mediokriteti  >:( >:(>:(

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Juce oko 18h, vracam se iz grada i idem obilaznicom oko Mladenovca. Vozim oko 60kmh i sustizem autobus koji nameravam da obidjem. Medjutim u susret mi idu dva vozila i ja naravno cekam da se mimoidjemo i da onda preteknem bus. Krajickom oka vidim da momci koji sede na zadnjem sedistu busa gledaju motoristu i nesto se domundjavaju. U tom trenutku jedan ustaje i kroz bocni prozor protura flasu od koka kole, ja legnem na sirenu i klimajuci glavom mu dajem znak da to ne radi. Iako sam ga upozorio da to ne radi, tip baca flasu i kao da me je gadjao, direkt u kacigu. Sva sreca bila bila je skoro prazna. Sledece sta sam video da se frajeri smeju i tu mi pada mrak na oci. Preteknem bus i posle 500m dobre razlike, stajem, parkiram motor i mahnem vozacu da stane kao da sam u nevolji. Covek stane i ja kao pomahnitao ulecem u bus hvatam kretena za kosu i izvlacim ga napolje da mu objasnim da to nije lepo. Usput urlam da je majmuncina glupa, nevaspitana itd,itd. Posto sam vec dok sam ulazio u bus, urlajuci i rekao sta se dogodilo, sofer ustade i mene zagrli, moleci me da pustim idiota. Znam sofera, i mislim da sam samo da on ne bi imao problema, pustio kretencinu, naravno uz jednu vaspitnu...

Ja te ne znam kao takvog,uglavnom lepo objasnjavas da to nije lepo ;D :D

• Zainteresovan, 953 postova

Pozdrav Gorane. Zrno po zrno pogaca, kreten po kreten opsta kultura. Odlicno si postupio samo nemoj da se nerviras, lose utice na junacko zdravlje. Samo hladnokrvno, udjes izadjes i gotovo.  8)

P.S.

Sledeci put slikaj pa postavi i fotke, siguran sam da bi svi voleli da vide.  ;)

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Uz svu dobru volju i stav da stvari treba resavati fino i kulturno svaka tebi cast sto mu nisi nabio flasu u dupe a zatim ga gurao kroz onaj mali prozor naglavacke >:(

Kakva kretencina, ovo samo dokazuje koliko je glupost i nepromisljenost bezgranicna i neizreciva na zalost ???

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

Pre mesec dana, vozim se kroz jednu ulicu u Batajnici (oko 30km/h). Pocinje da duva vetar i na 2 m od mene obara suncobran za sladoled ispred motora. Racunam, jos mogu da ga obidjem sa leve strane, ali vetar nosi suncobran bas na tu stranu, a ujedno ga dize i prema mojoj glavi. Stiskam instinktivno kocnicu,  prednji tocak proklizava i pocinjem da padam. U tome se odbijam levom nogom o asfalt, suncobran prelece preko glave a ja nekako uspevam da ispravim motor i stanem sa strane. Shvatam da ne mogu da sidjem sa motora od bola u nozi, dovlacim se nekako do kafica, gde rukom spustam copavu, pa onda na desnu nogu na jedvite jade. Posle toga pravac Bezanijska Kosa gde mi tek iduce nedelje stavljaju gips i ako nije bilo preloma, i posle dve nedelje imobilizacije bio sam te srece da su poslali nekog volontera da mi skine gips, kojom prilikom mi je brusilicom isekao pola noge, pa sad osim sto mi noga jos nije 100% u funkciji imam bolove i od secenja i infekcije brusilicom. Koliko muke zbog jednog suncobrana.

E da ne verujes, koliko muka zbog suncobrana! Brate izdrzi, sta drugo da ti kazem

.

Pozdrav Gorane. Zrno po zrno pogaca, kreten po kreten opsta kultura. Odlicno si postupio samo nemoj da se nerviras, lose utice na junacko zdravlje. Samo hladnokrvno, udjes izadjes i gotovo.  8)

P.S.

Sledeci put slikaj pa postavi i fotke, siguran sam da bi svi voleli da vide.  ;)

Da slikam dogadjaj ili vaspitavanje? ;D  Kreten po kreten je puno kretena ,a ne opsta kulutra ;)

.

Uz svu dobru volju i stav da stvari treba resavati fino i kulturno svaka tebi cast sto mu nisi nabio flasu u dupe a zatim ga gurao kroz onaj mali prozor naglavacke >:(

Kakva kretencina, ovo samo dokazuje koliko je glupost i nepromisljenost bezgranicna i neizreciva na zalost ???

Kazem ti druze, prepoznao sam vozaca i bas mi je bilo glupo da njemu pravim problem inace, da je budala zasluzila flajku, jeste, u pravu si potpuno.

Znas ti nasta sam mislio  ;) 

Ok, bice fotka za desetku.

Navrati malo do NSa, stvarno ima bezobraznih likova.

Bio sam druze pre desetak dana i stvarno je kultura saobracaja na veoma niskom nivou, uostalom kao i svuda.

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

E da ne verujes, koliko muka zbog suncobrana! Brate izdrzi, sta drugo da ti kazem

Hvala druze. Doktori kazu da je bilo bolje da sam polomio nogu nego ovo sa distorzijom kolena. Sad i ja i motor imamo copavu.  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja