Jump to content

Moto Zajednica

Nepaznja, odsutnost, bahatost ili nesto cetrvto?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

U poslednje vreme mi se neretko u saobracaju  desavaju apsurdne sitvacije posto sam  juce doziveo vrhunac ovakvih gluposti postavio sam sebi pitanje bas kao sto je naslov teme pa posto nisam nasao odgovor da upitam vas.

A evo i sta mi se juce dogodilo za volanom u 10minuta vozeci se 'normalno' pa me 'inspirisalo' da se zapitam.

Idem juce Strazilovskom ulicom (od fakulteta ka centru) u kojoj se nalazi krivina i smerovi kretanja su razdvojeni pesackim ostrvom. Posle te krivine se nalazi raskrsnica sa semaforom. Smer u kome sam se ja kretao se u samoj krivini deli na 3 trake i odjednom ugladam ispred sebe auto koji ide direkt u mene i sto je najgore vozac me ne konstatuje, kocim, sviram i eskiviram ga prebacujuci se u skroz desnu traku. Devojka mi se odsekla od zivota, ja stao na semafor i motam film, sta je sve moglo da se desi da je jos neko isao za mnom ili uporedo samnom. Posle mozda par minuta vozim poslednji u koloni i iz sporedne ulice se pojavljuje riba i ceka da svi prodjemo tj. svi sem mene i ladno ko da ne postojim ulece ispred moje haube a iza mene nikog zivog nema, opet kocenica,sirena i eskivaza ovaj put u levu stranu, posto sam vec debelo usao u levu traku, pustam kocnicu i dajme gas kako bi stigao doticnu lujku, vozim uporedo sa njom otvaram suvozacki prozor i pitam je "Pa je.... li  ti mamu nenormalnu koliki bi auto trebo da vozim da bi me primetila", u tom trenutku sam video da mi se devojka na suvozackom sedistu trese ko prut, jer je jos pod sokom od one prve sitvacije a ova ju je dokrajcila i odlucujem da ovu curku sto me isekla ne castim vise sa piiip piiiip frazama, nego nastavljam svojim putem.

Pokusao sam da shvatim oba 'vozaca' koji su izazvali ove dve sitvacije i nemam pojma sta je moglo da ih navede na ovako nesto.  Ako je ovo bahatost,onda se plasim  svoje reakcije nakon ovakvih i slicnih sitvacija kada se nalazim na motoru posto sam tada dosta kraci za zivcim, verovatno zato sto sam kao sedeca patka koja ceka da je neko obori.

Da li je ovaj svet poludeo pa samo juri za kreditima i poslom ne primecujuci nikog i nista oko sebe ili je to samo bahatost.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally

Ne znam sta je, dal je udarila vrucina sta li  ljudi voze ko imbecili. Juce se vracam sa treninga po kisi, vozim polako, u koloni, ispred mene lik u Zastavi 10 sa zenom i nekom decurlijom nazad, ispred njega nema nikog. I sad, pali se crveno na semaforu  lik sa zastavom, usporava, i sasvim lagano staje na sred pesackog prelaza, i normalno,  ne moze da vidi kada se upalilo zeleno i tako stoji i ceka da mu mi iza trubimo! I ajde, ja reko desilo se jednom ok je, kad na sledecem semaforu lik opet, usporava, polako mili do sredine pesackog iza semafora i tu staje i opet-sviraj, psuj ispod kacige... I tako jos dva puta! Nisam mogao da verujem...kakav idiot  >:(

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

nije bahatost nego kupovne vozacke dozvole.....

Pa da su i kupili dozvole, valjda su toliko normalni da znaju da ne treba ici suprotnom trakom ili kada propustas kolonu, ne iseces poslednjeg. Nije nepaznja. Pre bih rekao bahatost i odsutnost. Jednostavno kreteni koje treba prevaspitati (kazne/batine)

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Kakav narod takva zemlj= kakva zemlja takav narod.

Najkraci moguci komentar. Sve ostalo mi dize pritisak...

Napraviti svoj mikrosvet...

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098

Bez uvrede, iz Beograda sam ali cesto sam poslovno u Novom Sadu, ljudi u Vojvodini generalno drugacje shvataju voznju...u zivotu nisam video nepazljivijih vozaca nego u Novom Sadu i Rumi..

Jos uvek sam zelen da komentarisem voznju motorom, ali kola vozim dovoljno dugo da bih gore navedeno izjavio..plus vozim dzip od skoro 5m..i dalje me ljudi u Novom Sadu ne j... ni dva posto.. : ??? prosto neshvatljivo..

Tako da druze, cuvaj se i polako..zelim ti mirnu voznju u kolima i na motoru..

Pozdrav!

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Bez uvrede, iz Beograda sam ali cesto sam poslovno u Novom Sadu, ljudi u Vojvodini generalno drugacje shvataju voznju...u zivotu nisam video nepazljivijih vozaca nego u Novom Sadu i Rumi..

Jos uvek sam zelen da komentarisem voznju motorom, ali kola vozim dovoljno dugo da bih gore navedeno izjavio..plus vozim dzip od skoro 5m..i dalje me ljudi u Novom Sadu ne j... ni dva posto.. : ??? prosto neshvatljivo..

Tako da druze, cuvaj se i polako..zelim ti mirnu voznju u kolima i na motoru..

Pozdrav!

Izgleda da nisi ni prolazio kroz Kragujevac...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja