el_marco 572 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam gume, bile montirane na BMW GSA 110/80/19 150/70/17 Ovo po njima je prašina, stoje u ćošku godinu dana 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el_marco je napisao: Poklanjam gume, bile montirane na BMW GSA 110/80/19 150/70/17 Ovo po njima je prašina, stoje u ćošku godinu dana Vidim da si vozio Conti trail attack 2.. kakva su ti iskustva sa tim gumama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano Jun 16, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izbusih zadnju, valjala bi prva pomoc u vidu 150/70-17. Daj koju sliku ako te ne mrzi, vredi li stavljati? Pola motora se demontira da gumu zamenim. Hvala! P.S. Conti mi deluje zdravije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Bojan Budjevac said: Vidim da si vozio Conti trail attack 2.. kakva su ti iskustva sa tim gumama? Ne vozim agresivno, sa mojim tipom voznje su dobro drzale zimi, leti kada je kisa hoce da mrdne na beloj, kao i svaka guma. Tihe su u voznji, i drze dobro u krivini sa teretom u suvozačem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, N.F.S. said: Izbusih zadnju, valjala bi prva pomoc u vidu 150/70-17. Daj koju sliku ako te ne mrzi, vredi li stavljati? Pola motora se demontira da gumu zamenim. Hvala! P.S. Conti mi deluje zdravije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano Jun 16, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Udomio" bih taj continental Bar nije busena, da se "protnem" jos neko vreme dok periodi odmora i veceg trosenja prodju... Zahvaljujem i pustam generalije na PP! Tvoje je da kada nadjes premena posaljes i obavestis me, da sacekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: voje je da kada nad Jebi ga,jutros poslah jedno vozilo do KG,mogao sam po njemu da smo ranije znali,daj podatke,danas ti saljem brzom postom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano Jun 16, 2020 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podaci poslati P.S. Ipak odustajem, Marku od srca hvala, kao da uzeh 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kojeg su dota gume? Meni je guma ok ali je stara 7 godina i malo se ukockastila. 150/70 17 Ova leva sa manje "enduro" sarom mi izgleda ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ova continental ima neku pukotinu povrsinsku sa strane, maločas videh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan TwinDuro otisle kolegi @stilihon,u zdravlju da ga sluze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...