Evil_Zo 8 Napisano Jul 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da pronadjem jednu informaciju pa rekoh mozda neko odje zna. Treba da mi stigne aftermarket sjediste za moj motor, u pitanju je gel varijanta koju pravi KTM i izradjena je u pravcu udobnosti. To izgleda ovako nekako: E sada, u prodaji postoje dvije vrijante tog gel sjedista, standardno i 2cm visocije sjediste (govorim konkretno za moj model). E sada mene zanima da li to 2cm znaci da je ono jos mekse za ta 2cm gela ili je isto mekano kao to "standardno" samo visocije??? Tj. da li je mekoca ta dva sjedista ista ili je ovo visocije mekse??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan " visocije" 2 cm, je i mekse,a za mnoge proizvodjace motorcikala ih pravi fima BAGSTER,pa i za KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan "Visocije" hihi Mislim da tih 2cm znaci da je sediste vise za 2cm a mekoca bi trebala da bude ista. Ta sedista koje Bagster pravi bez obzira na to koliko je vise ili nize od standardnog su uvek isto mekana i udobna. visocije ...... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kasno ja narucio to visocije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa onim gel "jastucicima"? ja se merkam da nabavim jedno za Bandita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...