nikola1979 1 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slicnu Teneru nadam se da ne mislis na mene Ne mislim ni na koga posebno. Jednostavno posto sam procitao ovde da je motor ukraden ' obracam paznju na sve takve motore koje vidim. Postoji sansa da se motor pojavi, neko napravi neke lazne papire, registruje motor, i proda ga ( ne bi bilo prvi put ). Mozda sam i tebe video iz daljine a mozda i nekog drugog ko zna ? Smatram da treba pomoci coveku. Svaki takav motor koji se pojavi treba proveriti. Evo ti si se sam ovde javio u ovoj temi, pa pretpostavljam da si castan covek i da imas regularan motor, i to je za pohvalu. naravno da treba pomoci coveku,moze svakom da se desi to zlo.odmah javljam ako ugledam slican motor kao moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Covek je lepo trebao da preceslja taj kraj da nadje tog lika. Jer taj zivi u tom kraju da lomi volan sat vremena pa jos da ga gura posto nije mogao da upali. To znaci da je imao negde da ga smesti . Sto se tice policije sigurno znaju ko je on jer ako dobiju depesu, da je ukraden motor jos sa slikom pocinioca pa kako nece znati lika, koji je lopov na svom terenu pogotovu operativci . Motor il je u delovima ili ga treba traziti na oglasima kao stranca jel prave ljudi lazne fals papire . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja mila evo ja sam se vratio. Dugo nisam bio u prilici da pratim forum, ali sada sam ponovo tu. Od motora nije bilo jos nista , ama bas nista. Ja sam kupio drugi motor, naravno ponovo teneru, stari motor ne verujem da cu uspeti da prezalim posto mi je previse prirastao za srce.... A i Tenera je to..... Hvala svima na svemu, izvinjavam se svima koji su pomislili da sam ih "izneverio" ne javljajuci se na forumu. Pozdrav Diver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja mila evo ja sam se vratio. Dugo nisam bio u prilici da pratim forum, ali sada sam ponovo tu. Od motora nije bilo jos nista , ama bas nista. Ja sam kupio drugi motor, naravno ponovo teneru, stari motor ne verujem da cu uspeti da prezalim posto mi je previse prirastao za srce.... A i Tenera je to..... Hvala svima na svemu, izvinjavam se svima koji su pomislili da sam ih "izneverio" ne javljajuci se na forumu. Pozdrav Diver. Sta da radis zivot ide dalje.Pogledaj temu Africa vs Super Tenera pa nam se prikljuci da Afrikancima odrzimo lekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja mila evo ja sam se vratio. Dugo nisam bio u prilici da pratim forum, ali sada sam ponovo tu. Od motora nije bilo jos nista , ama bas nista. Ja sam kupio drugi motor, naravno ponovo teneru, stari motor ne verujem da cu uspeti da prezalim posto mi je previse prirastao za srce.... A i Tenera je to..... Hvala svima na svemu, izvinjavam se svima koji su pomislili da sam ih "izneverio" ne javljajuci se na forumu. Pozdrav Diver. Veruj mi d aznam kako se osecas! Uh, kad ga vidim na onom videu, odlepim, samo da ga je dohvatiti... Ja moju Teneru kad ostavim kod majstora na jednu noc, nije mi svejedno, svoj motor je najbolji motor na svetu! Sreca da mozes d apriustis drugi motor, a njega ce stici nesto, pa sta god to bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan steta... nacice ga kad najmanje budes ocekivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 31, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Daj ga sad malo bolje osiguraj, neki disc lock i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33286.80 Nasli su motor, a kako vidim i lopov im je poznat. Trci u SUP , pa nek uporede onaj snimak kradje tvog motora sa ovim lopovima, mozda nesto i bude od toga. Pitanje dal ce se u policiji setiti ovog ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sramota za nasu Policiju da ni pored slike lopova nisu nista uradili.Mislim da mu je ispala licna karta da opet ne bi nasli adresu sa nje..... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ukoliko u policiji budu "indiferentni" traži im brojeve znački i preimena i da ti napišu pismeno obrazloženje zašto ne žele da provere/urade nešto... a ako budu pitali zašto imena reci da je to za unutrašnju kontrolu... da se vidi da li su samo lenji ili su dodatno motivisani da ne jure tu "kriminalnu grupu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papreni 3 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan druze, cim budemo videli likove koji su digli hondu obavesticu i tebe ,video sam sliku od tog sto je tebi ukrao tako da ako ga prepoznam medju ovom ekipom javljam ti ... ne znam jel inspektor pokazivao i slike mom drugaru ili mu je samo nabrajao imena kad mu je reko da ih ima sedmoro u svakom slucaju cucemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...