kvile 2 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoc u urgentnom centru nekim drugim povodom, nije saobracajna nesreca i dovezli su nekog momka koji je vozio motor.Cuo sam da ga je neka zena udarila kod krivine gde se nalazi Metro obuca....On je bio kod onih perionica i sad sta je tacno bilo ne znam, ali uglavnom ga je udarila i to dobro.Video sam decka imao je bas veliki hematon na obrazu i krvava mu je bila glava...Rekli su da ima povrede glave i vrata i prebacili ga u Svetog Savu.Zna li neko nesto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jul 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo za crnu hroniku. Nadajmo se i da nece ni biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam znao gde da stavim, ali me zanima da ga neko mozda ne zna pa da da neke informacije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...