nntom 1540 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jakna ljudiiiiiii!! valjalo bi za ovaj put na Vlasinsko jezero nabaviti neku jaknu...Ako ima neko neku lepu platnenu , polovnu ili novu jaknu nek mi se javi na 064 16 28 28 5 ili nek postavi sliku. PS posto sam u buli zbog kupovine motora i gubitka posla dolaze u obzir samo jakne daleko ispod 100 evrica posto imam nove za 100 evra. Ako hoce neko i da pokloni , necu se bunim , naravno hehehe moja malenkost je mala 172 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu Dainese crno-žuto-bela kombinacija sa protektorima na laktovima i ramenima i zimskom postavom, skidaju se rukavi, dubokom kragnom... a veličina je 51. Ja sam 175cm visine i taman mi je. Ne nosim je od kako sam uzeo IXS Gore-Tex. Može se dogovorimo oko cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...