Jump to content

Moto Zajednica

dorade!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: XT660R

Ja imam power commander(dyno jet) i motor ide malo bolje,elasticniji je i ima malo vise snage,razmisljam da jos stavim K&N i Leo Vince topove,o raznim modifikacijama imas na www.xt660.com

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Manje trza bi davanju gasa,malo bolje povlaci,najbolje bi bilo da se ukombinuje sa sportskim filterom,auspusima,jos kad bi stavio sportsku bregastu odlepio bi.Inace neces dobiti nesto puno konja da znas ali oseti se poboljsanje,vise o modifikacijama imas na www. xt660.com.Ako budes hteo da kupis prvo mi javi pa da ja pitam momka koji je meni narucio novog za FZ-a posto je nabavljao iz Amerike jer je tamo najjeftiniji,ispadne oko 270 da bude ovde.

Inace u zavisnosti od modifikacija koje imas ti u njega ubacujes razne mape a mozes i sam da pravis mapu po kojoj ce da radi

• U prolazu, 36 postova

e hvala ti na informacijama!

inace,imam K&N filter i AKRAPOVIC-e na motorciklu,samo mu jos ta spravica fali,pa da pokaze prave perfomanse.

• U prolazu, 34 postova

najjeftinija dorada ak vam je krajnja brzina nebitna je stavljanje zadnjeg lančanika sa 3 zuba više-otprilike dobijete da motor ide na zadnji u trečoj bez trzaja na kuplung-znači na čisti gas i vrlo malo pomoči na ruke-i to serijski. :)

gubitak na krajnjoj je zanemariv -160kmh.

Ja sam razmisljao o stavljanju prednjeg sa jednim zubom manje.Inace nisam sam podesavao smesu,usnimio sam mapu sa njihovog sajta(imas razne mape u zavisnosti od modifikacije),ti bi mogao da dodas jedno 8 jedinica goriva u odnosu na fabricko jer imas filter i auspuhe,sve do 10 je dokazano bezbedno ako znas na sta mislim ali mislim da je to vec spominjano tebi(kako pomocu displeja to uraditi)

najjeftinija dorada ak vam je krajnja brzina nebitna je stavljanje zadnjeg lančanika sa 3 zuba više-otprilike dobijete da motor ide na zadnji u trečoj bez trzaja na kuplung-znači na čisti gas i vrlo malo pomoči na ruke-i to serijski. :)

Jesi ti to radio i ako jesi od cega si stavljao zadnji 48

• U prolazu, 36 postova

Ja sam razmisljao o stavljanju prednjeg sa jednim zubom manje.Inace nisam sam podesavao smesu,usnimio sam mapu sa njihovog sajta(imas razne mape u zavisnosti od modifikacije),ti bi mogao da dodas jedno 8 jedinica goriva u odnosu na fabricko jer imas filter i auspuhe,sve do 10 je dokazano bezbedno ako znas na sta mislim ali mislim da je to vec spominjano tebi(kako pomocu displeja to uraditi)

A KOJE SU FABRICKE VREDNOSTI OBOGACENOSTI SMESE?

Pa to ces videti na displeju,svakom je drugacije,meni je na primer pisalo 0 a drugaru 5,ti dodas 8 jedinica u odnosu na tvoje vrednosti,jesi ti prvi vlasnik(ako nisi pitaj prvog vlasnika ako znas ko je da li je nesto menjao,mada ne verujem,za ovo ne zna skoro niko).Ako ne znas to da uradis javi kad budes dolazio na miseluk ili u NS pa cu ti pokazati

• U prolazu, 36 postova

ma opusteno,znam ja oko njega svasta da uradim,stelujem mu smesu i jos ponesto,nego me zanima kolika je ta fabricka  vrednost bila!

uglavnom,kada dodjem do NS videcemo se,da popijemo nesto i da vidim prakticno kako spravica radi!

• U prolazu, 34 postova

Jesi ti to radio i ako jesi od cega si stavljao zadnji 48

u procesu sam nabavke pa javim gdje i kakav sam uzel lančanik -najsigurnije je u louisu naručit al ja i njemački ....

javim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja