pana 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko vrsio neke prepravke na motorciklu yamaha xt 660 x? kakve i sta je time postigao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam power commander(dyno jet) i motor ide malo bolje,elasticniji je i ima malo vise snage,razmisljam da jos stavim K&N i Leo Vince topove,o raznim modifikacijama imas na www.xt660.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan gde si nabavio taj uredjaj i koliko si ga platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan kupio ga ovde polovnog za 200,nov bi te ispao oko 270 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan gde bih ja to mogao da kupim? kakva su realna poboljsanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Manje trza bi davanju gasa,malo bolje povlaci,najbolje bi bilo da se ukombinuje sa sportskim filterom,auspusima,jos kad bi stavio sportsku bregastu odlepio bi.Inace neces dobiti nesto puno konja da znas ali oseti se poboljsanje,vise o modifikacijama imas na www. xt660.com.Ako budes hteo da kupis prvo mi javi pa da ja pitam momka koji je meni narucio novog za FZ-a posto je nabavljao iz Amerike jer je tamo najjeftiniji,ispadne oko 270 da bude ovde. Inace u zavisnosti od modifikacija koje imas ti u njega ubacujes razne mape a mozes i sam da pravis mapu po kojoj ce da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan e hvala ti na informacijama! inace,imam K&N filter i AKRAPOVIC-e na motorciklu,samo mu jos ta spravica fali,pa da pokaze prave perfomanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan na koliku vrednost ti je podesena smesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinija dorada ak vam je krajnja brzina nebitna je stavljanje zadnjeg lančanika sa 3 zuba više-otprilike dobijete da motor ide na zadnji u trečoj bez trzaja na kuplung-znači na čisti gas i vrlo malo pomoči na ruke-i to serijski. gubitak na krajnjoj je zanemariv -160kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao o stavljanju prednjeg sa jednim zubom manje.Inace nisam sam podesavao smesu,usnimio sam mapu sa njihovog sajta(imas razne mape u zavisnosti od modifikacije),ti bi mogao da dodas jedno 8 jedinica goriva u odnosu na fabricko jer imas filter i auspuhe,sve do 10 je dokazano bezbedno ako znas na sta mislim ali mislim da je to vec spominjano tebi(kako pomocu displeja to uraditi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinija dorada ak vam je krajnja brzina nebitna je stavljanje zadnjeg lančanika sa 3 zuba više-otprilike dobijete da motor ide na zadnji u trečoj bez trzaja na kuplung-znači na čisti gas i vrlo malo pomoči na ruke-i to serijski. gubitak na krajnjoj je zanemariv -160kmh. Jesi ti to radio i ako jesi od cega si stavljao zadnji 48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao o stavljanju prednjeg sa jednim zubom manje.Inace nisam sam podesavao smesu,usnimio sam mapu sa njihovog sajta(imas razne mape u zavisnosti od modifikacije),ti bi mogao da dodas jedno 8 jedinica goriva u odnosu na fabricko jer imas filter i auspuhe,sve do 10 je dokazano bezbedno ako znas na sta mislim ali mislim da je to vec spominjano tebi(kako pomocu displeja to uraditi) A KOJE SU FABRICKE VREDNOSTI OBOGACENOSTI SMESE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ces videti na displeju,svakom je drugacije,meni je na primer pisalo 0 a drugaru 5,ti dodas 8 jedinica u odnosu na tvoje vrednosti,jesi ti prvi vlasnik(ako nisi pitaj prvog vlasnika ako znas ko je da li je nesto menjao,mada ne verujem,za ovo ne zna skoro niko).Ako ne znas to da uradis javi kad budes dolazio na miseluk ili u NS pa cu ti pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno,znam ja oko njega svasta da uradim,stelujem mu smesu i jos ponesto,nego me zanima kolika je ta fabricka vrednost bila! uglavnom,kada dodjem do NS videcemo se,da popijemo nesto i da vidim prakticno kako spravica radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinija dorada ak vam je krajnja brzina nebitna je stavljanje zadnjeg lančanika sa 3 zuba više-otprilike dobijete da motor ide na zadnji u trečoj bez trzaja na kuplung-znači na čisti gas i vrlo malo pomoči na ruke-i to serijski. gubitak na krajnjoj je zanemariv -160kmh. Jesi ti to radio i ako jesi od cega si stavljao zadnji 48 u procesu sam nabavke pa javim gdje i kakav sam uzel lančanik -najsigurnije je u louisu naručit al ja i njemački .... javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...