Jump to content

Moto Zajednica

Ugao Kneza Miloša i Bulevara - oboren motor 17.jul

Recommended Posts

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

Upravo sam prosao ulicom Kneza Miloša,od Beograđanke ka Takovskoj i na Uglu sa Bulevarom (kod skupštine) u suprotnoj traci vidim oboren crveni motor. Nisam uspeo da vidim koji je motor a nisam ni video nekoga da lezi pored. mada,brzo sam prosao,iza mene kolona pa sam mozda nesto propustio.  Da li neko zna o cemu se radi? Nije valjda neko teže povređen?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 29 postova

Sad mi drugar rece isto!Kaze da je motor CRB (CBR) slabo se razume u motore,ali nemojte ga drzati za rec.Isto kaze da je motor otkinut pristojno,i da su mu delovi bili rasuti po ulici.Molim vas da me ne drzite za rec,tako sam cuo,nista nije zvanicno!Nadam se da je sa vozacem sve ok!!!

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Već mi se javlja situacija: motor ide od Takovske ka Kneza Miloša i naravno baja iz 2. pravca koji hoće da skrene svoje levo ka skupštini ne propušta motoristu jer on je jači i dolazi do sudara... Tu čini mi se imaju postavljene kamerice na raskrsnici te se lako može utvrditi šta se desilo ali ovo je moje predviđanje.

Nadam se da je sa motoristom sve ok... :(

post-2656-12879001110145_thumb.gif

• Svrati ponekad, 385 postova

Decko koji je odorn mi je drug i bio je sa kumom na motoru,na svu srecu su prosli OK.Udario

ih je taksista kako mi on rece crvena skoda i pobegao sa lica dogadjaja.On je udario glavom u stub

kod soferke,nosili su obojca komplet zastitnu opremu.Malo su ugruvani nista ozbiljno.Malo je jos uvek u soku

i pod utiskom.Sve u svemu obojca su OK,a za motor mi nista nije rekao.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Nebojsa mi je dobar drugar ,vozimo se skoro svaki vikend,i evo malo pre sam saznao za ovo,nemam reci

najezio sam se,samo hvala bogu da su oni ok a za tog taksistu ce doci sudnji dan

inace covek je sa foruma "Onimus" mu je nick,pa cak je i prodavao tog crvenog CBR-a  :'( a da ne kazem koliko je kinte puko na njega

ali hvala bogu glavu su sacuvali  a pare ce doci i proci

ma treba im svima *ebati mater,uza zid i ....................................................

ne znam sta vise da kazem,dokle ..........

• Zainteresovan, 981 postova

Nebojsa mi je dobar drugar ,vozimo se skoro svaki vikend,i evo malo pre sam saznao za ovo,nemam reci

najezio sam se,samo hvala bogu da su oni ok a za tog taksistu ce doci sudnji dan

inace covek je sa foruma "Onimus" mu je nick,pa cak je i prodavao tog crvenog CBR-a  :'( a da ne kazem koliko je kinte puko na njega

ma treba im svima *ebati mater,uza zid i ....................................................

Nesha farbar iz Vrcina?

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Nesha farbar iz Vrcina?

Nije Nesa Stekic iz Vrcina,Nebojsa Onimus iz blokova

• U prolazu, 14 postova

E cao drugari ja sam taj srecnik sto je preziveo udes, sve u svemu taksista nas je pokosio i zapalio covek, imao je dosta vremena da nas uoci ali verovatno je bio pijan ili nadrogiran cim je i pobegao.Sreca je da sam imao svu zastitnu opremu ( jaknu sa protektorima, pantalone sa protektorima i naravno kacigu) jer prvo sam glavom overio stub od soferke a zatim sam par puta overio asfalt dok sam se kotrljao, izgulio sam kacigu, pocepao dzep na lonama i dobio gomilu masnica i posekotina ali sve su kosti na mestu. Kum je bio samnom na motoru i njemu sam dao pojas i kacigu koja je zestoko izguljena a kum je pored modrica malo jace isekao cevanicu inace naj vaznije je da smo obojica zivi i zdravi.

Stvarno sam pazljiv vozac, nikad nisam divljao sa motorom, nisam ga dizao na tocak itd... i uvek sam nosio opremu za motor cak i na 40 stepeni i toplo preporucujem svima da nesedaju na motor bez kacige jel da nije bilo nje ko zna kako bi prosao posle udaraca koje sam zadobio u glavu.

• Svrati ponekad, 264 postova

Strasno.Nemam reci.

Kada je otvorena ova tema.Neznam zasto,al`kunem vam se da sam prvo pomislio na onimusa.Znam motor koji vozi.Cak sam imao prilike i ja da ga vozim.

Mnogo mi je zao.

Dobro je da ste ok.Sto je najvaznije.Ako imate bilo kakav podatak o taxisti.Molim te posalji mi pp.

Spominje se crvena skoda.Jer se zna slucajno iz kog je udruzenja?

Mozda je i "divljak".Da li ste bilo sta zapamtili?Neko ostecenje na kolima?

Ovo sam ja pisao prosle godine 27.07.2007.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9297.0

Radi se o istom motoru. ;) U istoj ulici.

Samo je razlika u datumu 17.07.2008. ;)

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

koliko znam ta raskrsnica se snima kamerom Mup-a, verovatno i PTT-a i Narodne banke, RTS-ova samo u švenku, za druge ne znam. Jesi prijavio slučaj policiji? I samo mi reci da li je bilo onako kako sam ja zamislio u prethodnom postu, baš me interesuje...

Dobro je da ste OK, kaciga UVEK.

• U prolazu, 14 postova

jedna molba, to vece kad sam imao sudar proslo je dosta Bikera porad nas pa je mozda neko napravio neki snimak aparatom, pa ako ima takvih zamolio bi da postavi te slike.

Inace ovih dana sam video na televiziji tu raskrsnicu snima je mts 24 sata, neznam da li je i kad sam imao sudar radila ( bilo je to pre godinu dana ) pa i ako neko ima nekog da radi sa tim kamerama neka se javne

Hvala unapred svima

• Drug član, 1137 postova

au batice ti bash nemas srece sa tim motorom...

u poslednjih  nedelju dana dosta ljudi koje znam nesto pregazi ili zaginu...

ako nadjete tog sa skodom, mozes da me zoves da mu idemo u posetu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja