zakarus 18 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Atmosfera super, piletina na zaru - jako korektna porcija... Upoznah par ljudi sa foruma pa nazad za BG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Petak je uvek f e n o m e n a l a n !!! Subota ajoj koja guzva vise je bilo stanovnika Panceva , sa sve Kinezi nego motorista, bikera! Policajci se ubise od posla po ulicama naplacujuci kazne za kacige i alkohol ( sto odobravam, lepo je pisalo na par mesta kod sanka da se ne izlazi pijan i bez kacige!!) Samo par slika od petka OSMI PUTNIK odradio odlicnu svirku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kao i uvek u Pancevu bilo lepo,upoznala sam dosta novih ljudi sa foruma. Pozdrav za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan na flajeru pisalo 18,19,20 ja dosao u nedelju nema nigde nikog :-\ Da si doshao u 8h am dobio bi kifle i jogurt ovako si mogao da se oladish tushem i kuci... :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bila ceo vikend tu provela sam se kao Bog...nemam reci najbolji skup po meni ove sezone,svaka im cast..sto neko rece za majice fenomenalne su i ja sam kupila jednu....sve znaci na nivou...nemam sta lose da kazem osim sto mi neko preturio motor u pola noci,srecom mi nije pao na mene na sator nego na suprotnu stranu....Znaci KOJOTI svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 22, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanicno sam cuo da je uslo oko 1200 motora. Nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo super,puno motora,lep defile,super druzenje..i jos smo pazarili jednog Kawasakija GPZ-a 500. ;D Super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...