ZUMBUL 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Nov, presao 127 km, kupljen u februaru 2008 u Pro Moto-u Bgd, perla narandzast, stitnici za ruke, 7300 Eura. Ako nekoga zanima neka mi se javi na 063 366092, Mikica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je motor,svaka cast i srecno sa prodajom da imam kintu ne bi razmisljao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ne bi ga ni ja prodavao da nisam slomio nogu na skijanju, tako da nema voznje do sledece sezone.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Brate moj, ako dobijem loto odmah te zovem i kupujem mashinu ;D, stvarno extra motor. Sanjam ga nocu ;D. Srecno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Fala momci ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 18, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ne bi ga ni ja prodavao da nisam slomio nogu na skijanju, tako da nema voznje do sledece sezone.... He, he...rešila Marija da zavede red u kući...šatro sredio se na skijanju... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan :o Auuuu sto je ovaj motor za grad! sa njim ne izmedju automobila nego preko njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ne bi ga ni ja prodavao da nisam slomio nogu na skijanju, tako da nema voznje do sledece sezone.... He, he...rešila Marija da zavede red u kući...šatro sredio se na skijanju... ;D ;D ;D Peki provalio si me ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan uh koja ljepota...ima mi drug 2004 god i leo vince izduvi...kako grmi ;D vrijedi svaki cent ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 23, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa motorom?Prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa motorom?Prodat? Nije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Kome je stara cena bila velika, nova cena je 7300 Eura! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Octobar 3, 2008 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nov, presao 127 km, kupljen u februaru 2008 u Pro Moto-u Bgd, perla narandzast, stitnici za ruke, 7300 Eura. Ako nekoga zanima neka mi se javi na 063 366092, Mikica. Stara cena je ista kao i nova, nista mi nije jasno................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nov, presao 127 km, kupljen u februaru 2008 u Pro Moto-u Bgd, perla narandzast, stitnici za ruke, 7300 Eura. Ako nekoga zanima neka mi se javi na 063 366092, Mikica. Stara cena je ista kao i nova, nista mi nije jasno................. Pa sta ima da nije jasno?Cena je bila 8000 eu.Covek je sada editovao(prepravio) prvobitni tekst na vrhu stranice u 7300eu.Za nov motor ovakvog tipa 7300 eu je smesna cena.Ko zna da ceni kvalitet kupice naglavacke.Ja sam bio "kratak"pa sam pazario Stroma ali bih ovakav motor kupio da imam novca bez razmisljanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Da Dark, to je to, al ajd za one koji ne znaju situaciju da kazem par reci... Elem, Duke II je prestao da se proizvodi 2006 i moj je jedan od poslednjih. U to vreme cena novog je bila oko 9200 Eura. Ja sam ga kupio novog 2008 normalno za manje love, a posto sam se skrljao na skijanju 2 dana posle kupovine, eno stoji mi u magacinu od kad sam ga kupio. Kako stvari stoje, doca mi rece da ne planiram da sednem na motor bar do proleca, jbg. Cenu sam spustio jer mi je zao da mi cuci u magacinu (da ne kazem da me zena smara zbog love) !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan (da ne kazem da me zena smara zbog love) !!! Zato naravucenije: Nemoj vise da ides na skijanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan ]Zato naravucenije: Nemoj vise da ides na skijanje. Idem ali cu koristiti alternativni prevoz, mot. sanke i kros sa ekserima ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...