hatch 23 Napisano Mart 5 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2025 at 4:32 PM, Gliga said: Što meni ovaj 390 izgleda pogrešno, makar na svim fotkama koje sam do sada video. Više podseća na Himalayan nego na KTM (izuzev narandžaste boje) Pa i proizvodi se u Indiji... kako nece liciti na Himalayana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3132 Napisano Mart 5 8-bit, 1910 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/4/2025 at 4:30 PM, srbac said: Jedino mi je smesna ona kontrola proklizavanja ha ha ha 44ks, kakvo crno proklizavanje Ja sam pizdeo od toga. Makadam, krenem uzbrdo - neće da vuče. Onda stanem, kako ono ide... meni, jedno 3, 4 klika... isključim TC. Naravno sam se uključi posle svakog gašenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...