Markone88 4763 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Srecni kilometri Pisi iskustva kad budes imap sta. Kako koci, kako se vozi, kolko trosi... Ja sam ga razmatrao, ali bice za koju godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 1, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i pretpostavio, za offroad bi trebalo staviti podizace za upravljac, bas kao ovi Australijanci sto su stavili. Vide se ovde, kada je proklizala u baru na 27:53. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da su samo zamenili agregat u 690 sa ovim 390 bio bi to pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 31, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.7.2020. at 17:41, СајберГастарбајтер je napisao: Kao sto sam i pretpostavio, za offroad bi trebalo staviti podizace za upravljac, bas kao ovi Australijanci sto su stavili. Vide se ovde, kada je proklizala u baru na 27:53. Za obavezne podizace, ko hoce da vozi offroad, mi je potvrdio tip, kada sam pitao i poslao mi je sliku. Instalirali su ga kod KTM dilera, ali su svakako morali i da produze sajlu kvacila za 5 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 15, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i review od australijskih legendi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Seo danas na motor. Samo sedanje me odvrtailo od bilo kakvog daljeg razmisljanja, mozda su me razmazili tamperi iz 80ih i 90ih ;). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tasic93 0 Napisano Jun 3, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, hocu da kupim motor. Koji je bolje uzeti u razmatranje crf 300l rally ili ovaj KTM? Voznja po njivama i gorama naravno ne teske deonice. I da mogu otici do zlatibora ili neke druge planine ili mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jun 3, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KTM ako nećeš u ozbiljniji off. Honda je poprilično slaba za neka putovanja, uže sedište itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Septembar 17, 2021 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Danas se počastio ovim mališanom, čini mi se da je sasvim ok po relativno pristojnoj ceni. Više utisaka tek od srede kad stigne,dok završe svu papirologiju i sklapanje. @Markone88 dođi da probaš ako te interesuje i ovako ću imati problem da u godinu dana napravim 1000km do prvog servisa. Promenio Septembar 17, 2021 član Nimmin 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7125 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 2987 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2020 at 7:36 PM, СајберГастарбајтер said: P.S. Kad sam pogledao vizit kartu, sto mi dade, vidim poznato ime i da je gazda garaze bio trkac do skora.. vozio TT IOM, Northwest 200 i Makao. Ko ko ko??? Odo da pročitam temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 25, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овај човек Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7125 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 2987 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Uuu imam tu trku iz 2013. na kompu... Kakva trka Hutchinson u najboljem izdanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Februar 19, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово изгледа обећавајуће за будућу итерацију Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Razmatram već jedan period kupovinu ovog motora... Trenutno vozim DRZ400, prezadovoljan, JD JetKit i Athena 440... extra. Vozim 90% off road. Međutim, sa suprugom ne mogu da odem negde da se provozamo, 100km levo desno... Nije DRZ za to. Pa sam kupio Horneta kao drugi motor da mi služi za tu svrhu. Ali bih zamenio Horneta za nešto Adventure. Pitanje: 390 Adv za dve lagane osobe (73kg i 63kg), jel bi to išlo? Kakva su vam iskustva sa suvozačem? Hvala. Pozdrav. Promenio Maj 21, 2022 član Pseudonim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Maj 21, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dođi do mene neki dan pa probaj, vrlo jednostavno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Novembar 19, 2022 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2022. at 18:19, Pseudonim je napisao: Pitanje: 390 Adv za dve lagane osobe (73kg i 63kg), jel bi to išlo? Kakva su vam iskustva sa suvozačem? Da li si u međuvremenu probao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Novembar 20, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam veoma kratko, kada sam gledao jednog za kupovinu. Ali to nije bilo dovoljno da bi procenio kako se ponaša motor sa dve osobe. U međuvremu sam privremeno kupio BMW f800Gs. Sve se nadam da će izaći 390 Adventure R...... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1039 Napisano Februar 2, 2023 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Model za 2023. deluje primamljivo, žbičane felne kao jedina ozbiljna promena. Za američko tržište je preporučena cena 7300 dolara, ići ću ovih dana do Delte da čujem jel imaju koju info više kada bi trebalo da stigne, okvirna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 2, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svracao tamo pre par nedelja i imali su par adventura na stanju po starim cenama.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Februar 2, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Model za 2023. deluje primamljivo, žbičane felne kao jedina ozbiljna promena. Za američko tržište je preporučena cena 7300 dolara, ići ću ovih dana do Delte da čujem jel imaju koju info više kada bi trebalo da stigne, okvirna cena. Javi šta kažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Februar 2, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pre 10 dana i rekli su mi da će biti u aprilu na raspolaganju model sa žbicanim felnama itd. Cena će biti 500e veća od sadašnje. Znači, za ovaj 2023 model cena je 7.450 € Pozdrav. Promenio Februar 2, 2023 član Pseudonim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Februar 2, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 390 Adventure 2023 - Opremljeniji za off road - BJBikers.com BJBIKERS.COM KTM 390 Adventure spada u jedne od prodavanijih motocikala, a za 2023. godinu dobija i nekoliko novina za off road terene. Pisao juče o njemu, samo zaboravio da pustim tekst u ovoj temi i ako sam je uredno ulinkovao. Magare (ja) ne KTM. Promenio Februar 2, 2023 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Februar 2, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Februar 12, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jučerašnje kratke vožnje sa 390 Adventure.... ( u naslovu sam pogrešio mesec...treba februar, a ne januar...) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...