Aki 86 Napisano Jul 12, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda cb 500 1996 god. Presla oko 52000km,centralni stender, alarm,crash barovi, tamni vizir, nove kocnice,novi lanac i lancanici did gold,motor u extra stanju bez ulaganja . Cena 2550 e tel 018 57 59 59 063 808 7355 064 880 3425 Aki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 13, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koja slika , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se nisi setio da ranije prodas motor? Ubih se trazeci i na kraju uzeh jedan iz kraja... Crveni mi se bas svideo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 14, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako se nisi setio da ranije prodas motor? Ubih se trazeci i na kraju uzeh jedan iz kraja... Crveni mi se bas svideo E sad ,sta da ti kazem kupio si dobar motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ciko,jer moze nesto jeftinije ....Motor sam licno video i cuo,u extra je stanju i radi kao Honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 16, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan ciko,jer moze nesto jeftinije ....Motor sam licno video i cuo,u extra je stanju i radi kao Honda Poslacu ti PP Inace zaboravih da kazem da je stavljen novi gel akumulator( originalni ), promenjeno ulje u mashini (motul 4l ), nove svecice 2 kom ngk cr9eh-9, filter vazduha i ulja i jos par sitnica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E Aki, za malo da pravimo posao....Ja pre neki dan dao pare za CB-a.Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 17, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan E Aki, za malo da pravimo posao....Ja pre neki dan dao pare za CB-a.Srećno sa prodajom! Hvala Kiro, kaparisao si odlican motor. Ja sam odlucio da kupim najverovatnije novog malog V-stroma 650 ili Versysa , a kada bih imao jos malo para ipak bi to bila Honda CBF 1000 ili Varadero, mozda i bude (Boze zdravlja ), a ako ne za godinu dve sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Znaci najverovatnije jos jedna prinova enduro sekti,odlicno Aki,dobro razmisljas! ;D Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 30, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cena 2550e + gratis alarm sa 1 god garancije ugradjen danas http://www.guardelectronics.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 9, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan zamena za enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E da nije Red Star nego Crno Bela, možda bi i bilo akcije..... ;D Šalim se, srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 14, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena 2599 e ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 6, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno !!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 9, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za maxi enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 23, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan jos 1 god zamenjeno ulje i filteri za ulje i vazduh :o ponude moze na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...