Motorcyclist 16796 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 4991 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, milos-v said: Neka vam je sa srecom. Podrzavam svakoga ko zeli da ode odavde... Nemoj da nas zaboravis kad priustis sebi motor koji ti stoji na profilu Aaaaa pa znas da ne smem da vam masem ako kupim GS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 22, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan znaaaam zato i kazem nemoj tako 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nešto novo ili sve stoji zbog korone?Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 3, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pa desava se nesto. Sad jednoj Makedonki moj drug zavrsava sve,pa cemo da vidimo sta ce vlasti da kazu. Mogu da se srede papiri malo teze al mogu. Izasla je i nova lista deficitarnih zanimanja,prosledicu je Fachkräfteverordnung2021.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da li tvoj drug zaposljava i eu drzavljane ili samo non eu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 3, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel trebaju i EU državljanima papiri da se rade za EU? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 3, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pa on vise se bavi dobijanjem radne i boravisne vize za non EU, pronalazenje posla je samo jedan deo te procedure Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da se raspitas za gradjevinske inzenjere kakva je procedura posto vidim da su na listi? Znam da obicno traze B2 znanje nemackog a to mi ne slaba tacka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 4, 2021 (promenjeno) Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Mora znanje Nemackog, sa sve diplomom od samo par instituta/skola i ne starijom od 1 godine. To je uslov br1 Promenio Februar 4, 2021 član Student Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za vozača tramvaja, gradskog busa ili građ. mašine, koji nivo jezika je dovoljan?Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7739 Napisano Februar 4, 2021 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno da razumes kad ti kaze "ima izlaz" 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 4, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Vojkan je napisao: Za vozača tramvaja, gradskog busa ili građ. mašine, koji nivo jezika je dovoljan? Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Za sve je potrebno minimum A1 , ali na nivo znanja jezika se skupljaju poeni potrebni za ispunjavanje uslova za dobijanje radne vize. imas tu tabelu na prvoj strani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Čudno, nigde ne vidim da im trebaju vozači autobusa, a taman sam teo da pitam kolka je plata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 6, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Da...nažalost,nema ni rukovaoca građevinskih mašina...a za to me je dosta ljudi pitalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Februar 6, 2021 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju im kolari-potkivači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarIkonic 0 Napisano Mart 16, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me posao preko. Moze neki konrakt ta detalje. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 16, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi mejl, prosledicu ti sve informacije i kontak mog druga u Austriji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarIkonic 0 Napisano Mart 16, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandarpopucke@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 16, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Poslao, srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje99 0 Napisano Mart 18, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozete li mi se javiti email-om za dodatne informacije? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladannn 0 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se traže vozaci autobusa , zainteresovan sam. I ako bi mogao da mi das mail od tog dečka iz Austrije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 12, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vladannn je napisao: Da li se traže vozaci autobusa , zainteresovan sam. I ako bi mogao da mi das mail od tog dečka iz Austrije? Za 2021 vozac autobusa nije kvalifikovan kao deficitarno zanimanje, cekam listu za 2022, a ti mi posalji mejl da ti prosledim sve sto imam od uslova,dokumenata,tabela itd, kao i kontakt u Becu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladannn 0 Napisano Octobar 12, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan persitimke2@hotmail.com, hvala ti na iformaciji . Ajde na mail da mi pošalješ broj pa da se čujemo ako nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 13, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas, pisite mi privatnu poruku ako vas nesto interesuje il ovde, pisali ste mi na "profil" ja to ni ne znam sta je niti gde da vidim, a ni ne stizu mi mejlovi za to,i onda ce se desiti da nekom ne odgovorim, a to nije lepo. Il na miloskovach@gmail.com il u " normalnu " poruku. Hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...