Cvijanović 1731 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novo radno odelo Pamuk,letnja varijanta u velicini 62 ili ti XXXL Komplet se sastoji od pantalona sa tregerima tzv.overal,bluze i para majica(znaci dve majice) Na jednoj od slika ima i mera. Cena 2000din.Tel.060/1423-246 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kupim to odelo i idem po selu da zajebavam ljude da kradu struju. 1 12 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bilo dobro za plastenik, jedino me malo brine kvalitet, domaće a kinesko. Ima li račun, ako se negde opara da mogu da ga reklamiram u radnji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 26, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... možeš da reklamiraš Elektroprivredi Srbije ...ali nije baš preporučljivo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Maj 26, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Prašinar je napisao: Kupim to odelo i idem po selu da zajebavam ljude da kradu struju. A ispod odela gladijator, ako naidjes na manjine, ove garave 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1731 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Jupiter je napisao: Meni bi bilo dobro za plastenik, jedino me malo brine kvalitet, domaće a kinesko. Ima li račun, ako se negde opara da mogu da ga reklamiram u radnji? Za račun ćeš da se sagneš,jer dobijaš i "zaštitni napitak". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Robija, prva ruka?! Što bi rekli, vruće odelo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za EDB uz moju doplatuPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 27, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Cvijanović je napisao: Prodajem novo radno odelo Pamuk,letnja varijanta u velicini 62 ili ti XXXL Komplet se sastoji od pantalona sa tregerima tzv.overal,bluze i para majica(znaci dve majice) Na jednoj od slika ima i mera. Cena 2000din.Tel.060/1423-246 Prilikom kupoprodaje priloži kopiju LK i naziv sektora u kome radiš ( tj. u kome više nećeš raditi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1731 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jedan komplet prodat.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1731 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Drugi komplet prodat. Lokuj ga majstore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...