coolair 15 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pomagajte, nigde u gradu ne mogu da nađem kočione pločice za prednji i zadnji točak ??? Ima kod Stankare po "pristojnoj" ceni > Sasvim mi je sve jedno od kog su proizvođača, samo da je cena pristojna. Može telefon, link ili bilo kakav kontakt prodavca (u Beogradu po mogućstvu) Thanks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan KDM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 15 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema u: KDM, MotoTim, Guevara, Moto Plus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cule auto u NS je ovlasceni diler za kawasaki ima i servis probaj kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 57 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesa Lazarevic "Moto Lazarevic" Kragujevac (ako hoces telefon,pitaj me na PP) Ja sam doduse isao kod njega na zamenu lancanika i odmah mi je zamenio i plocice posto ih ima na lageru.Salju i brzom postom ko nece da dodje.Kod njega sam nabavio i akumulator i start relej za moj KLE i to sam dobio postom.Ali ne znam koliko kostaju samo plocice jer sam sve platio u paketu.Uglavnom,novi lancanici,nove plocice (za zadnji tocak),nove svecice (NGK),zamena svega ovoga i pranje i podmazivanje lanca = 90 evra,pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 15 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Cule auto u NS je ovlasceni diler za kawasaki ima i servis probaj kod njih. Original Kawine kod Culeta i Mimoto su po 50€ Nesa Lazarevic "Moto Lazarevic" Kragujevac (ako hoces telefon,pitaj me na PP) Ja sam doduse isao kod njega na zamenu lancanika i odmah mi je zamenio i plocice posto ih ima na lageru.Salju i brzom postom ko nece da dodje.Kod njega sam nabavio i akumulator i start relej za moj KLE i to sam dobio postom.Ali ne znam koliko kostaju samo plocice jer sam sve platio u paketu.Uglavnom,novi lancanici,nove plocice (za zadnji tocak),nove svecice (NGK),zamena svega ovoga i pranje i podmazivanje lanca = 90 evra,pa ti vidi Zvah "Moto Lazarevic" i nemaju ni oni . Naručiću iz Louisa, pa kako bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle nedelje kupio pločice u Markos-u. 2200 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 15 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle nedelje kupio pločice u Markos-u. 2200 din. Ovog trenutka zvah. Nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 57 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da pokusas "3T-racing" Balosava (kod Kragujevca). Kazu ljudi da imaju dosta toga i da su ok sa cenom,a imaju i veliki servis pa mozda odes i sve sredis na licu mesta.I ako nemaju,porucuju pa vidi dal ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 210 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno nije toliko bitno, ali u Podgorici kod Kawasaki dilera prednje kocione plocice 50 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 15 Napisano Jul 19, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno nije toliko bitno, ali u Podgorici kod Kawasaki dilera prednje kocione plocice 50 eura Ista je cena i u BG (50 eura), za prednje kao i za zadnje pločice (Stankara). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 836 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno nije toliko bitno, ali u Podgorici kod Kawasaki dilera prednje kocione plocice 50 eura Ista je cena i u BG (50 eura), za prednje kao i za zadnje pločice (Stankara). Verujem da razlika u ceni od 20 eur gledano na vek trajanja pločica nije presudna sa obzirom da češ dugo da se voziš sa novim pločicama a Tokico (50eur) je ipak pravi izbor za tvoj motor. Moraš imati i malo zadovoljstva dok kočiš sa obzirom da KLE nema neku kočnicu stavi dobre pločice. Promenio sam hrpu pločica do sada na raznim motorima a nikada nisam našao bolje pločice od originalnih koje idu u prvu ugradnju. Možda se sada nešto promenilo ali tako je bilo nekada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cule auto u NS je ovlasceni diler za kawasaki ima i servis probaj kod njih. Original Kawine kod Culeta i Mimoto su po 50€ Nesa Lazarevic "Moto Lazarevic" Kragujevac (ako hoces telefon,pitaj me na PP) Ja sam doduse isao kod njega na zamenu lancanika i odmah mi je zamenio i plocice posto ih ima na lageru.Salju i brzom postom ko nece da dodje.Kod njega sam nabavio i akumulator i start relej za moj KLE i to sam dobio postom.Ali ne znam koliko kostaju samo plocice jer sam sve platio u paketu.Uglavnom,novi lancanici,nove plocice (za zadnji tocak),nove svecice (NGK),zamena svega ovoga i pranje i podmazivanje lanca = 90 evra,pa ti vidi Zvah "Moto Lazarevic" i nemaju ni oni . Naručiću iz Louisa, pa kako bude Neka firma u bgd za prednje kocnice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5150 Napisano Februar 21, 2016 Advanced Member, 2129 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručujem iz Moto Land-a. Nissin pločice su u pitanju i njima sam zadovoljan. Jednom prilikom sam isprobao Ferodo i Lucas TRW, obe skinuo jedva načete koliko mi se nisu svidele (škripe i koče lošije, koštaju isto kao Nissin). MOTO LANDNOVA ADRESA…POENKAREOVA 20 (900 metara od starog lokala)11000 BeogradTel. +381 (0)11 2182 555 RADNIM DANIMA: 10-18h SUBOTOM: 10-15h NEDELJOM NE RADIMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem Gligin predlog. Turio iste Nissinz bio prezadovoljan. Skripanja bez, takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno drugari to mi je tu iza leđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...