acim 766 Napisano Septembar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko dav MK Firetown je drugi klub, ali smo mi (MK Vatreni) takođe bili kod vas u gostima, mada nismo dobili zahvalnicu, a uredno smo se prijavili na ulazu. Doduše, ne znam ni koji je kriterijum bio za dodeljivanje zahvalnice, možda je nismo ni zaslužili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Moto klub "VATRENI" od FREE WHEELS-a!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko dav MK Firetown je drugi klub, ali smo mi (MK Vatreni) takođe bili kod vas u gostima, mada nismo dobili zahvalnicu, a uredno smo se prijavili na ulazu. Doduše, ne znam ni koji je kriterijum bio za dodeljivanje zahvalnice, možda je nismo ni zaslužili ;D ??? :o ??? Onda niste dobro slusali ;D ;D ;D Posto sam ja pisao zahvalnice,napisao sam MK VATRENI, kada je bila dodela zahvalnica,Misko sa bine je procitao vas klub,i ja sam dodao liku koji je digao ruku,stariji covek,a onda me je zamolio,da tu zahvalnicu bacim,rekavsi ,ovo je neko pogresio i preveo nas naziv,ako nije problem da upises MK FIRETOWN, PS.nisam ni znao da imate oba kluba u Pozarevcu :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja pisao zahvalnice,napisao sam MK VATRENI, kada je bila dodela zahvalnica,Misko sa bine je procitao vas klub,i ja sam dodao liku koji je digao ruku,stariji covek,a onda me je zamolio,da tu zahvalnicu bacim,rekavsi ,ovo je neko pogresio i preveo nas naziv E sada da pošalješ novu zahvalnicu ;D Ili da je doneseš i svratiš na pivo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan @Darko dav MK Firetown je drugi klub, ali smo mi (MK Vatreni) takođe bili kod vas u gostima, mada nismo dobili zahvalnicu, a uredno smo se prijavili na ulazu. Doduše, ne znam ni koji je kriterijum bio za dodeljivanje zahvalnice, možda je nismo ni zaslužili ;D ??? :o ??? Onda niste dobro slusali ;D ;D ;D Posto sam ja pisao zahvalnice,napisao sam MK VATRENI, kada je bila dodela zahvalnica,Misko sa bine je procitao vas klub,i ja sam dodao liku koji je digao ruku,stariji covek,a onda me je zamolio,da tu zahvalnicu bacim,rekavsi ,ovo je neko pogresio i preveo nas naziv,ako nije problem da upises MK FIRETOWN, PS.nisam ni znao da imate oba kluba u Pozarevcu :-[ da razjasnim: He, hem, taj "stariji čovek" je predsednik kluba FIRETOWN i nije ni znao za novoformirani klub VATENI, a misleći da je došlo do greške u prevodu, uradio gore navedeno, a vi VATREENI što se ne javiste? btw. FIRETOWN je osnovan još davne 1972 i jedan je od prvih moto-klubova u Srbiji gde su članovi pretežno matorci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan a vi VATREENI što se ne javiste? Otišli smo posle one kišurine, većina je imala neke obaveze. Jedino sam ja hteo da ostanem, ali su me ubedili da idemo svi zajedno kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Otišli smo posle one kišurine, većina je imala neke obaveze. Jedino sam ja hteo da ostanem, ali su me ubedili da idemo svi zajedno kući. E vi'š kod matoraca nema stra' od kiše, snega, leda, grada, sela itd. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja rekao da se plašimo kiše, uzgred, pokisli smo usput, pokisao sam i u povratku iz Pančeva i još nekoliko puta ove godine, nije to problem. Kažem ti, ljudi su imali obaveze i hteli su da idu i nisu mi dali da ostajem. A i ja sam imao nešto, mada kasnije, ne sećam se više ni šta. A i nije bio neki provod u Svilajncu, to sam već komentarisao u odgovarajućoj temi. Što se matoraca tiče (Firetown), Gušter zna za naš klub, a i on je bio tamo, tako da mi je čudno da ostali nisu znali da postoji klub Vatreni, pogotovu što su još pojeli naše prase u Velikom Gradištu, ali ni to nema veze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan NE treba mi da se pravdamo jer smo mi bili na skupu i ispostovali svilajcane a oni nas nisu od pocetka pa do kraja.prvu su naplatili ulaz a onda nema gulasa..... :-\,a mi volimo da jedemo ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako si im rekao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Reci samo kolko su vam naplatili ulaz i sta ste dobili za te pare,a za gulas,jebiga,stigi ste kasnije,a i mi iskreno nismo ocekivali toliki broj ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se kolko je bio ulaz,mi smo dosli da vas ispostujemo pa makar da niste nista davali,mi bi i tad dosli jer treba da se pomogne klub da bi u buducnosti bio sto jaci i bolji,pa naravno da bi sledece godine a inarednih pravili skupove sve bolje i bolje.Mi nismo od onih koji se provlace da ne plate,tako da nemislite da mi kukamo zbog para i jela.nadamo se da cete kada mi bude mo pravili skup,doc i da cete biti nasi gosti.i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cemo doci,Acim mi je poslao na pp da smo ulaz naplacivali 300,sto nije tacno,nikom,pa ni vama nije naplaceno vise od 200 din,dok pesacima nije ni naplacivano,Za tih 200 dinara dobijali ste u kesici bon za gulas(koji smo obezbedili samo 500 porcija,i tu smo jako pogresili,jebiga nismo ocekivali 800 motora)upaljac,olovku,privezak i bedz)Trudili smo se da ispostujemo sve goste kolko smo to mogli,vidim da samo Pozarevac nismo,jedine kritike smo dobijali,su od vas,i jako mi je krivo zbog toga,pokusacemo da to za sledecu godinu maksimalno ispravimo..Posto nam je prvi put da ista pravimo,nismo imali nikakvog iskustva,ipak je ovo biila zurka,a ne skup.To ce te videti i vi sami kada pravite zurku.Mislim da smo daleko otisli od teme u kojoj ovo pisemo,i da smo potpuno lose poceli sa upoznavanjem nasih klubova,sto i nije dobro,ipak smo svi jako blizu,i ovakvo prepucavanje nikom ne moze dobro doneti,stoga vas pozivam da zimus okrenemo jedno prasence uz ladno pivce ili vince,i da tamo nastavimo ovaj razgovr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acim mi je poslao na pp da smo ulaz naplacivali 300,sto nije tacno,nikom,pa ni vama nije naplaceno vise od 200 din Moguće da sam pogrešio, nisam siguran, a uopšte nije ni bitno. O ovome je bilo reči u temi o vašem skupu i nema potrebe da to ponovo potežemo. Što se mene tiče, sve je u najboljem redu u našim odnosima, tj. ne nameravam da vam išta zameram Druženje je svakako poželjno, bilo da je u pitanju prase ili proja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice te gozbe mi smo uvek ZA : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Pozarevcane, mislim mk Vatreni. od mk Bubba Zanetti, ili Baba Zaneti u prevodu iz Kragujevca . Namoj da nas zaboravite kad budete pravili zurku.Nije bitno dali je +40 ILI - 40 dolazimo da se druzimo.Ako ste u prolazu svratite.POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan kako da se uclani u ovaj klub? jel postoje neka ogranicenja starosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoje zakonska ograničenja, to je to, mi ne uvodimo nova ograničenja, odnosno svi novi članovi su dobrodošli, osim naravno eksera i vlasnika divljaka. Što se tiče Kragujevca, uvek smo za druženje, moj bata je iz KG-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan "Darko dav" kada ce to prase,krenulo je hladnije vreme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV OD CLANICA MK.GVOZDENE IZ SAPCA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima i ako ste u prolazu svratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce da kupuje jos neko uskoro nov motor? gladan sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini i ja sam nesto ogladneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj sad pozdrav i od mk.KLAN Smederevo za komsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzin 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od TITANS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...