Duke_Bgd 1 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Drugari doslo vreme da se rastajem od Suzane... Ona chami sama na ulici dok ja krivim kicmu na poslu... A treba rupe na drugim stranama krpiti... Ako da Bog, pa neke sledece godine padne novi TransAlp, ili mali GS... Dotle, malo noge malo astra... Pređena kilometraža: 25000 Registrovan: Da Na prodaju Suzuki FreeWind, 2002.godiste. Odlicno stanje. Prethodni vlasnik ga je farbao. Ima nove gume, akumulator, paknove (menjano tokom prosle sezone, ali je slabo vozen. Prezimio u garazi sa grejanjem). Imam nekoliko rezervnih filtera ulja. Uz motor ide Givi kofer od 47L (mislim) staju 2 integralke... Sve je ispravno, sve radi. Registrovan do maja. Prodajem jer ne stizem da ga vozim a zao mi da stoji na ulici. Interesuje me samo kesh, nikako zamene. Cena: (EUR) 3700 Kontakt: Dusan Todorovic 063351204 Grad: Beograd E-mail: duke_bgd@msn.com link ka oglasniku, ima 2 slike tamo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1992&catid=14&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 12, 2008 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan I meni zao da stoji na ulici a navikao sam na "nju" u garazi... Ajde ti nju lepo vrati u garazu a pare trazi na drugom mestu... Sorry drugar za mali off... Motor garantovano vredi i vise od te cene... Vecina "starijih" forumasa zna celi istorijat ovog motora i mogu Vam potvrditi isto! Nadam se da ce se naci neko ko ce je voleti i paziti kao prethodni vlasnici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan hvala Toni, na kraju izgleda da ce i biti tako.... Sto se tice motora, zaista je odlican. Pogotov za pocetnike dobar motor. Masina nije nervozna a menjac je poslusan. Motor je odlican za gradsku guzvu. Dovoljno si visoko da vidis preko automobila ispred sebe a dovoljno je lagan da bude lako upravliv. Moja jedina zamerka je meka prednja viljuska, prilikom ostrijeg kocenja prednji deo tone... Inace kao sto sam rekao na motoru je sve ispravno, da nisu malo izgrebane plastike (i da nije prljav) rekao bih da je u tip-top stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suzana odlazi !!! Ma neverujem ja da ces ti Suzanu da odvojis od srca...mnogo ti nju volis...a i 'sekta' je to :D... Avaj... motor je top stanje sto se tice svega..malo je 'dosadan"..jer mu sve radi, nesuska ,pali,vozi se itd itd..znam ga dobro.. jedino sto ga je Duke malo ulenjio jer mu kosa upada u oci preko 100km/h ;D ;D .. Vredi svaki cent..tko god da ga uzme nece se prevariti sigurno .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan chelav sam pa sta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto so ti celav .. bitno je da su ti nove gume na Suzani..presle svega 200-300km koliko se ja secam..znaci jos jedan + za Suzanu... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat!! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ne... trenutno je najcuvaniji motor u gradu, cuvaju ga dva puna autobusa policije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti motor od takvih strazara!! :.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da je mnogo volis ,,ni netrudis se da je prodas,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ma neki mi bacili magiju da ne prodam. samo da bi se vozali zajedno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno! Cena nije fiksna, jedino sto me zamene ne interesuju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan pala cena 3.500e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno!!! Do registracije cena pala na 3000 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Upravo registrovana! Pomogoh Dinkicu sa par crvendaca, sta cu nema co`ek... Elem, i dalje se prodaje, cena 3.300 evropejaca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodan!! ili si odustao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan opet aktuelno... ove sezone je nisam uopste vozio, samo doterao iz garaze... Ako kupac obeca da ce je voleti vise od mene dacu i ispod 3000... Sve isto sto i gore pise, samo registrovan do 2010 (maj).... slike na oglasniku http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=6040&catid=14&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ovaj motor u dva navrata a jednom sam ga doteravao iz Beograda u Mladenovac kod mene na farbanje. Sta reci osim da je motor odlican i ko ga kupi za te pare sigurno se nece pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre ode na drugu stranu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga ofarba kad je 2002 godiste??? osim ako je bio one gadne ljubicaste boje......nisam kupac onako pitam a moj DR ima istu akvu masinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bio je poštarske,šerpa plave boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam...crni je mnogo lepsi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Crna mu zaista dobro leži.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...