Remooz1978 7 Napisano Maj 23, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Gde bih u Beogradu mogao da odnesem glavu i cilindar na obradu? U pitanju je Piaggio x8 200. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 23, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Mišić group, trazis Djekica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remooz1978 7 Napisano Maj 23, 2020 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 24, 2020 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi zanimljivo cuti sta si uradio jer sam ja pre metar dana nosio radilicu, glavu, cilindar.. od x9 500 i rekose mi da to ne rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim prošlo je godinu dana nema odgovora od REMOZ . Ali ako još neko trazi - Možda MR na auto putu za Niš kod Dušanovca. Promenio Maj 5, 2021 član Jastrebov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 5, 2021 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Djekic Buca koji je radio kod misica, bio bajker i hteo da radi glave i cilindre motora i skutera, nazalost je preminuo pre nekih 3 4 meseca, tako da ta opcija nije vise opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li jos uvek radi Crnobrnja u Vojvode Stepe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...