duleduka 35 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je bila super, pasulj odličan, ... ;) domaćice na nivou Nadam se da vam se svideo poklon od apostola bjb ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, taj mi je poklon posebno drag. A hvala za slike, molila bih da svi koji imaju fotkice neka okače ovde, eto, nismo stigli slikati od silnih obaveza :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je bila super, pasulj odličan, ... ;) domaćice na nivou Nadam se da vam se svideo poklon od apostola bjb ;D Dosao sam (kasno), pasulj pro`bo nisam. ;D ;D ;D Ali posto kuvara znam licno ne sumljam da je bio extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zato savetujem za sledeću žurku koju pravimo da se dodje do 19h, posle toga ne garantujem da je nešto ostalo (ne znam Branko zašto nisi došao na vreme, poziv si dobio još zimus, imao si vremena da dodješ na vreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato savetujem za sledeću žurku koju pravimo da se dodje do 19h, posle toga ne garantujem da je nešto ostalo (ne znam Branko zašto nisi došao na vreme, poziv si dobio još zimus, imao si vremena da dodješ na vreme ;D Puno vas je u Novom Sadu koji ste mi dragi, pa dok vas sve obidjem, desi se da negdje i zakasnim. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro onda gledaj da drugi put kod nekog drugog zakasniš, ne kod nas, rasporedi malo ta kašnjenja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro onda gledaj da drugi put kod nekog drugog zakasniš, ne kod nas, rasporedi malo ta kašnjenja ;D Primljeno k`znanju. Mislim da na Susret u NS necu kasniti, dolazim u petak. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su neki izrazili želju da im se posebno uruči pozivnica za dolazak u naš klub :o, ovim putem obaveštavam (već ko zna koji put), da su svakog četvrtka svirke u našem klubu. Možda se nekada desi, što je vrlo retko da nam bend otkaže svirku ali to je kao što rekoh, vrlo retko... Četvrtak smo odabrali zbog toga što su vikendom obično neka dešavanja, moto susreti i sl. pa kome ne smeta izlazak radnim danima, dobrodošli. P.S. komaraca više nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan pozivnica za nase drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa hvala, hvala, pa kad sam ja Futog propustila? Nikad. I mi vas očekujemo na našoj žurci, nemoj da vas nema . Javi tamo precedniku, kad se već ne javlja na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale i podrska za dame! Pozdrav od ilegalnog moto kluba MANEKENI Cacak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slicica sa jedne od njihovih zurki : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pre skupštine kluba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od Mirka i MK NO LIMITS iz KIKINDE.05.09.2009 pravimo ŽURKU povodom otvaranja MOTO RANČA.Ulaz je naravno SLOBODAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pozivu, gledaćemo da neko dodje, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan LMC Ladies su promenile lokaciju. Od danas vise nisu na Ribarskom ostrvu, vec u ulici Laze Lazarevica broj 25. Do tamo se stize tako sto krenete na Telep ulicom Heroja Pinkija, i na prvoj raskrsnici skrenete levo i na broju 25. Pre raskrsnice je postavljen lezeci policajac . Evo i slika novog objekta : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan nego, hoce onaj crni uvek stajat na ulazu??? ??? ??? da znamo da nosimo nesto za samoodbranu!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan nego, hoce onaj crni uvek stajat na ulazu??? ??? ??? da znamo da nosimo nesto za samoodbranu!!!! ;D Ko zna, komsija ga izveo u setnju, a on nece da seta vec zapeo - oce u kafanu ! Jbg, ni kerovi nisu kao nekad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A što promenuste lokaciju jbte? Meni ribarac bio baš extra mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dolazi zima, a tamo zimi grejanje bas i nije bilo reseno, tako sa te strane gledano mislim da nije lose... Lose je stalno menjati mesto kluba jer ljudi sttichu navike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto je menjana lokacija, ali pretpostavljam da se prešlo na bolje. Zato čestitam na napretku i želim još mnogo lepih žurki da naprave ;-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan LMC Ladies su promenile lokaciju. Od danas vise nisu na Ribarskom ostrvu, vec u ulici Laze Lazarevica broj 25. Do tamo se stize tako sto krenete na Telep ulicom Heroja Pinkija, i na prvoj raskrsnici skrenete levo i na broju 25. Pre raskrsnice je postavljen lezeci policajac . Drumska lija je sve lepo objasnio, samo je zaboravio da locira polaznu tačku koja je na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Cara Dušana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto je menjana lokacija, ali pretpostavljam da se prešlo na bolje. Zato čestitam na napretku i želim još mnogo lepih žurki da naprave ;-))) Pa isekli su im struju na Ribarcu, i njima i svima tamo jer su svi oni objekti podignuti ili divlje, ili sa privremenim dozvolama. Struju su im isekli ( iako su redovno placali ) jer su tamo svi bili valjda divlje prikljuceni. Meni to ipak lici da neko hoce sve odande da otera pa da onda naprave neki kompleks ko zna cega . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto je menjana lokacija, ali pretpostavljam da se prešlo na bolje. Zato čestitam na napretku i želim još mnogo lepih žurki da naprave ;-))) Pa isekli su im struju na Ribarcu, i njima i svima tamo jer su svi oni objekti podignuti ili divlje, ili sa privremenim dozvolama. Struju su im isekli ( iako su redovno placali ) jer su tamo svi bili valjda divlje prikljuceni. Meni to ipak lici da neko hoce sve odande da otera pa da onda naprave neki kompleks ko zna cega . Pruzila Gradjevinska mafija svoje pipke na te lokacije, pa to ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...